Επέστρεψε στον αέρα του ALPHA το Happy Day - Ο Γολγοθάς που έζησαν και η βοήθεια του Ρουβά

«Το ότι είμαστε μαζί σας πιστέψτε με ότι είναι άθλος...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επέστρεψε στον αέρα του ALPHA το Happy Day - Ο Γολγοθάς που έζησαν και η βοήθεια του Ρουβά

Στον αέρα του ALPHA επέστρεψε το Happy Day μετά από δυο ημέρες εκτός, λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς που έφερε σφοδρή χιονόπτωση και μεγάλα προβλήματα σε δρόμους και σπίτια. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλημέρισε τους τηλεθεατές της μετά τα όσα έζησε, αφού έμεινε και η ίδια εγκλωβισμένη για αρκετές ώρες στο αυτοκίνητό της, ενώ ούτε φως είχαν στο σπίτι της.

«Το ότι είμαστε μαζί σας πιστέψτε με ότι είναι άθλος. Δε γινόταν πραγματικά να είμαστε μαζί σας. Κάνω 8 χρόνια αυτή την εκπομπή, έχω έρθει εδώ και άρρωστη και με χιόνια, με καταιγίδες, με την κοιλιά στο στόμα. έφευγα γεννούσα και ερχόμουν πάλι. Μπορεί να σας φαίνεται λίγο αστείο και περίεργο γιατί μου στέλνετε μηνύματα από όλη την Ελλάδα ότι χιόνισε δυο μέρες και μας έπιασε πανικός, ειλικρινά δεν μπορούσες να μετακινηθείς, να πας πουθενά» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην έναρξη της εκπομπής της.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος μίλησε για τα όσα βίωσε και ο ίδιος, καθώς λόγω της χιονόπτωσης το σπίτι του δεν είχε ρεύμα για πολλές ώρες, αλλά ούτε και νερό, με αποτέλεσμα να ζητήσει τη βοήθεια του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη που είναι γείτονες του.

«Η Οδύσσειά μου ξεκινάει τη Δευτέρα που φύγαμε από εδώ σε μια απόσταση που μέχρι το σπίτι μου είναι ένα τέταρτο έκανα 3.5 ώρες. Δεν είδα πουθενά κανένα εκχιονιστικό μόνο ένα περιπολικό… Ήμουν 30 ώρες ρεύμα και όταν ξύπνησα την Τρίτη το πρωί ήμουν και χωρίς νερό, σχεδόν 15 ώρες. Να ευχαριστήσω τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη που μου άνοιξαν το σπίτι τους και κατάφερα να φορτίσω κινητά, λάπτοπ,powerbank» είπε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Η επιστροφή του Happy Day στον ALPHA

Τα όσα βίωσε η Τσιμτσιλή εγκλωβισμένη στο δρόμο

«Ντρέπομαι να μιλήσω για τα δικά μου προβλήματα γιατί ήμουν στην τηλεφωνική γραμμή και άκουγα το ρεπορτάζ, Συλλυπητήρια στην οικογένεια στην Κω και σε κάθε άνθρωπο που έχει χάσει κάποιον δικό της ή κινδυνεύει. Εμείς εδώ ζήσαμε άλλα προβλήματα που μας θύμισαν Survivor. Επιστρέφοντας από το κανάλι, αποκλείστηκα στη Μαραθώνος και αναγκάστηκα να αφήσω εκεί το αυτοκίνητό μου και περπάτησα μέσα στη σφοδρή χιονόπτωση γύρω στη μισή ώρα για να φτάσω στο σπίτι μου. Όταν έφτασα στο σπίτι με περίμεναν τα παιδιά μου, είχαμε ρεύμα, κάνανε τηλεμάθημα, όλα καλά…

Κατά τις 2 το μεσημέρι έγινε διακοπή ρεύματος και μείναμε πάρα πολλές ώρες χωρίς ρεύμα, με ότι συνεπάγεται αυτό. Στην αρχή προσπαθήσαμε να ζεσταθούμε με κουβέρτες, το είδα και σαν περιπέτεια, αλλά μετά είδα την αγωνία. Έβλεπα και τα παιδιά πως δεν ξέραμε πως θα κινηθούμε από εκεί και πέρα, ήταν μια δύσκολη κατάσταση.

Δεν είχαμε τηλέφωνο, μπαταρία στα κινητά, αλλά ούτε και σήμα. Εγώ που είχα μείνει με λίγη μπαταρία, δεν είχα ούτε σήμα για να συνομιλήσω με κάποιον. Ήμασταν εγκλωβισμένοι, δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε με τον έξω κόσμο. Ήμασταν εγκλωβισμένοι. Σήμερα που είδα τι πέρασαν οι περισσότεροι συμπολίτες μας, να πω την αλήθεια, έκανα τον σταυρό μου γιατί ο κόσμος έχει τραβήξει τόσα πολλά τέτοιες μέρες», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.