Επέστρεψε στον ALPHA με απώλειες η Κατερίνα Καινούργιου - Τα πρώτα της λόγια

Μετά από δύο ημέρες απουσίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επέστρεψε στον ALPHA με απώλειες η Κατερίνα Καινούργιου - Τα πρώτα της λόγια

Στον αέρα του ALPHA επέστρεψε η Κατερίνα Καινούργιου και η εκπομπή της, “Super Κατερίνα“, λίγο μετά την επιστροφή και του Happy Day. Η παρουσιάστρια μετά από δύο ημέρες απουσίας καλωσόρισε και πάλι τους τηλεθεατές.

Η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μας λείψατε πάρα πολύ, εδώ είμαστε μετά από δύο μέρες απουσίας. Ελπίζω να είστε όλοι καλά, να είστε ασφαλείς, να είστε υγιείς σε όλη την Ελλάδα και να έχετε ζεστασιά, ένα πιάτο φαΐ και όλα τα άλλα περνάνε», ενώ αποκάλυψε πως μερικοί συνεργάτες της, όπως για παράδειγμα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, δεν κατάφεραν να φτάσουν στο πλατό της εκπομπής λόγω του χιονιά.

Τα πρώτα λόγια της Καινούργιου μετά την επιστροφή της στον αέρα του ALPHA

«Όλοι οι συνεργάτες μου...» - Η αγωνία που έζησε η Κατερίνα Καινούργιου το απόγευμα της Δευτέρας 24/1

Δεν βγήκε στον αέρα του ALPHA η εκπομπή Super Κατερίνα όπως ανακοίνωσε η ίδια η παρουσιάστρια με ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, ωστόσο, λίγα λεπτά νωρίτερα βγήκε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο ενημερωτικό δελτίο ειδήσεων.

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τα όσα βίωσε η ίδια όταν εγκλωβίστηκε, ενώ αναφέρθηκε και στους εγκλωβισμούς των συναδέλφων της στην Αττική Οδό.

«Η μέρα δεν είναι για ψυχαγωγία αλλά για ενημέρωση. Σεβόμαστε αυτή τη δύσκολη κατάσταση και καλό είναι ο κόσμος να ενημερωθεί. Εγώ ήμουν από τους τυχερούς, ήρθαν και με πήραν και έφυγα κατευθείαν από πίσω και πήγα νότια. Όλοι οι συνεργάτες μου εγκλωβίστηκαν όχι μόνο στην Αττική Οδό αλλά και στη Μαραθώνος. Δόξα τω Θεώ είναι όλοι υγιείς. Επικοινωνούσαμε συνέχεια, έφτασαν όλοι σπίτι τους», είπε μεταξύ άλλων.