Πόπη Χατζηδημητρίου: «Ξέσπασε» στον αέρα του Happy Day - «Δεν είμαι ακρίτας»

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Πόπη Χατζηδημητρίου: «Ξέσπασε» στον αέρα του Happy Day - «Δεν είμαι ακρίτας»

Η Πόπη Χατζηδημητρίου μίλησε στον αέρα του «Happy Day» για την ταλαιπωρία της λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς, καθώς βρίσκεται χωρίς ρεύμα εδώ και 30 ώρες περίπου. Η δημοσιογράφος ξέσπασε κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής της σύνδεσης με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία και εκείνη έπεσε «θύμα» του χιονιά και παρέμεινε για πάρα πολλές ώρες χωρίς ρεύμα στο σπίτι της.

Το ξέσπασμα της Πόπης Χατζηδημητρίου στον αέρα του Happy Day

«Καλημέρα από τον ακριτικό Μαραθώνα, την εσχατιά της Ελλάδας και με μία ειλικρινή συγγνώμη για όλους εμάς εδώ… Εγώ μπορεί να έχω ρεύμα μετά από 32 ώρες, αλλά εδώ η περιοχή έχει τεράστιο πρόβλημα. Στο Γραμματικό, στον Σχοινιά, στον Τύμβο του Μαραθώνα, στη Νέα Μάκρη, τη Ραφήνα που είναι από τη Δευτέρα μέσα στα σπίτια τους παγωμένοι και χωρίς ρεύμα», είπε χαρακτηριστικά η Πόπη Χατζηδημητρίου και πρόσθεσε:

«Δεν είμαι ακρίτας, είμαι 40’ από την Αθήνα. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου συμπεριφέρεται έτσι. Να μου λένε ότι η λεωφόρος Μαραθώνος δεν ανήκει στο κράτος. Στην έκτη χώρα στην Ευρώπη με το ακριβότερο ρεύμα και όταν το έχω ανάγκη, δεν το έχω, θα πρέπει εμείς να το πληρώσουμε; Αυτή τη στιγμή υπάρχει πάρα πολύς κόσμος εκεί έξω, που είναι μόνος, εγκλωβισμένος, παγωμένος και παίρνει μία ρημαδογραμμή κι ακούει έναν αυτόματο τηλεφωνητή να του λέει ότι κάθε δύο ώρες παίρνει παράταση. Αυτό ζήσαμε εμείς»

«Πόσες συγγνώμες να ακούσουμε πια;» δήλωσε φανερά εξοργισμένη η δημοσιογράφος.

Και ο Σπύρος Νικολαΐδης χωρίς ρεύμα

Δύσκολες ώρες πέρασε και ο Σταύρος Νικολαΐδης, εξαιτίας της κακοκαιρίας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Πρωινό για όλα όσα βίωσε, τονίζοντας πως ούτε από το σπίτι του μπορεί να βγει.

«Μείναμε χωρίς ρεύμα από τις Δευτέρα στις 15:00 και ήρθε χθες (26/1) στις 19:00, 28 ώρες. Σε μια περιοχή εδώ πιο πάνω, Άγιος Σπυρίδωνας λέγεται, δεν έχουν ακόμα ούτε ρεύμα, αλλά ούτε και νερό.

Δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας, λόγω του χιονιού στο δρόμου. Υπάρχει ένας γείτονας εδώ που έχει ένα μεγάλο τετρακίνητο αμάξι και παίρνει παραγγελίες από όλους μας και θα προσπαθήσει, αν τα καταφέρει, σιγά σιγά, να φτάσει κάτω στο Πικέρμι να πάρει πράγματα», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός ενώ στην ίδια εκπομπή μίλησε λίγο αργότερα και η Ελένη Γερασιμίδου.