«Ξέρω και κρύβομαι καλά...» - Η Μαρία Σολωμού απάντησε ανοιχτά για τον Mente Fuerte

Τελικά είναι ζευγάρι;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ξέρω και κρύβομαι καλά...» - Η Μαρία Σολωμού απάντησε ανοιχτά για τον Mente Fuerte

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό συνάντησε το πρωί της Πέμπτης (27/1) τη Μαρία Σολωμού στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» κατά την επιστροφή της από την Τουρκία, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει για τη σχέση της με τον γνωστό τράπερ, Menter Fuerte.

Η ηθοποιός έχει αφήσει να εννοηθεί πως οι φήμες που κυκλοφορούν για τη σχέση της δεν είναι αληθινές, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει δώσει κάποια ξεκάθαρη απάντηση.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής του ΑΝΤ1 λοιπόν θέλησε να μάθει αν ο τράπερ περιμένει για να πάρει την Μαρία Σολωμού από το αεροδρόμιο και εκείνη του απάντησε καταλλήλως.

Τα σχόλια της Μαρίας Σολωμού για τη σχέση της με τον Mente Fuerte

«Κρύβεις κανέναν; Έφυγε πριν;», τη ρώτησε ο δημοσιογράφος με την ηθοποιό να απαντά: «Δεν καταλαβαίνω για ποιον λέτε… Ξέρω και κρύβομαι καλά».

«Σε περιμένει έξω;», τη ρώτησε και πάλι ο δημοσιογράφος. «Παναγίτσα μου, όχι! Όχι! Έχω αυτοκίνητο καρδιά μου! Φιλιά», είπε με γέλια η Μαρία Σολωμού.

Η ζωή του Mente Fuerte

Ο Mente Fuerte είναι 34 ετών (ενώ η Μαρία Σολωμού 47), με πολλά τραγούδια του να έχουν γίνει τεράστια hits, ένα από αυτά μάλιστα είναι και το Caliente.

Σε συνέντευξή του στο παρελθόν είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: "Tο Mente Fuerte σημαίνει στα ισπανικά ισχυρός νους. Το επέλεξα, γιατί πιστεύω ότι το μυαλό μας είναι αυτό που βάζει τα θεμέλια και τα εμπόδια ταυτόχρονα, αν δεν δουλεύει αυτό σωστά δεν μπορεί να δουλέψει τίποτα άλλο και εμένα είναι αρκετά χαλασμένο οπότε έπρεπε να βρω ένα κίνητρο να το βελτιώσω χαχα!"

Ο Mente Fuerte ξεκίνησε την καριέρα του στην ραπ μουσική ως μέλος των Technical Flerts, μαζί με τον Lpt. Το 2016 ιδρύει την Black Bandana, από την οποία κυκλοφορεί και την πρώτη του επίσημη κυκλοφορία, με τίτλο "Lifestyle", στις 4 Νοεμβρίου του 2016. Το κομμάτι αναλαμβάνει ο Gosei στην μουσική παραγωγή, και ο Πέτρος Νικολίνταης στην σκηνοθεσία. Για τα επόμενα τρία χρόνια βγάζει διάφορα singles, και συνεργάζεται με διάφορους rappers όπως Smuggler, Pepe Frantik, Raffie Raff, Young Montanas, Mad Clip και Toquel.

Ο ράππερ έχει εμφανιστεί στην γνωστή διαδικτυακή εκπομπή "Ιδιωτική Κατακραυγή ", την οποία παρουσιάζει ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, στις εκπομπές "9 Αγαπημένα Πράγματα" και "Τσακ Μπαμ" του PlanB. Έχει κάνει επίσης εμφανίσεις στο Rap Round, το οποίο παρουσίαζε ο Ανδρέας Περικλής Μεταξάς, το "Ηλεία Ρίχτο" των Delines Canal[20], το Gold School Podcast, το Rap Stories by Vice, που προβάλλεται στο Netwix, με παρουσιαστή τον Αντώνη Κωνσταντάρα, και το Loca Report της Ilenia Williams που προβάλλεται στο MAD tv.