«Μου κάνει μουτράκια στις ερωτικές σκηνές» - Η αποκάλυψη του Παπαγεωργίου για τον γάμο του με τη Μιχαλάκη

Όλο το παρασκήνιο για τον πολυσυζητημένο γάμο τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Μου κάνει μουτράκια στις ερωτικές σκηνές» - Η αποκάλυψη του Παπαγεωργίου για τον γάμο του με τη Μιχαλάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή Mega Καλημέρα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (27/1) ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σειρά «Σκοτεινή Θάλασσα» στην οποία πρωταγωνιστεί καθώς και στον γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη, ο οποίος συζητήθηκε όσο κανένας άλλος φέτος το καλοκαίρι.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγεωργίου για τη Δανάη Μιχαλάκη

«Δεν ξέρουμε τη συνέχεια στη σειρά. Μου έχουν εμπιστευτεί μόνο ένα spoiler για το προτελευταίο επεισόδιο. Επίσης, για το τελευταίο ξέρω ότι θα γυριστούν 3 διαφορετικά φινάλε για να μην διαρρεύσει το πραγματικό. Γελάω πάρα πολύ με αυτά που γράφουν στο twitter, το πώς παθιάζονται με τους χαρακτήρες. Μερικές φορές θέλω να γράψω και εγώ», είπε αρχικά για τη σειρά «Σκοτεινή Θάλασσα».

«Όταν ήμουν 20 χρονών αποφάσισα να γίνω ηθοποιός. Η μητέρα μου δεν έπαιξε έναν φανερό ρόλο στην απόφασή μου αυτή. Δεν έβλεπα δουλειές της μικρός και έλεγα θέλω να γίνω σαν αυτή.

Σπούδαζα μάρκετινγκ και ένας φίλος μου μού είπε ένα βράδυ ότι θα μου ταίριαζε να ασχοληθώ και έτσι ξεκίνησα. Δεν ήθελα να με ταυτίσουν με την μαμά μου. Γι’ αυτό και στην αρχή είχα μια άρνηση να δουλέψω μαζί της. Κάποια στιγμή ήρθε να διδάξει στη σχολή που σπούδαζα. Στο τρίτο έτος την είχα καθηγήτρια», σχολίασε στη συνέχεια.

Για τη σχέση του και τον γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, είπε: «Τη Δανάη τη γνώρισα στη Σύρο τυχαία, όταν είχα πάει διακοπές. Τα είπαμε λίγο εκείνο το βράδυ και μετά από 7 μήνες βγήκαμε ραντεβού.

Στις ερωτικές σκηνές στη “Σκοτεινή Θάλασσα” μου κάνει μουτράκια αλλά ξέρει ότι είναι για τη δουλειά. Δεν μας ενόχλησαν όσα γράφτηκαν, αλλά μας αναστάτωσαν. Δεν περιμέναμε ότι θα απασχολήσει τόσο πολύ ο γάμος μας. Προσπαθήσαμε να γίνει όσο πιο ιδιωτικά γίνεται».

Επεισοδιακό το ταξίδι του μέλιτος Μιχαλάκη και Παπαγεωργίου - Τι συνέβη;

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας (27/12) ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη καθώς και στο ταξίδι που έκαναν μαζί.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου εξήγησε πως με τη Δανάη Μιχαλάκη ήθελαν να κάνουν ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους τους και έτσι αποφάσισαν να παντρευτούν.

«Σκεφτήκαμε ότι θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι για τους φίλους μας, για τους ανθρώπους μας και να μοιραστούμε τη χαρά μας μαζί τους. Δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος. Κάναμε πολιτικό γάμο κι έγινε στο νησί της Δανάης, στη Σύρο.

Ουσιαστικά, ήταν μια γιορτή που θέλαμε να κάνουμε. Δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος. Λειτουργήσαμε λίγο ρομαντικά σε αυτό, θέλαμε να το ζήσουμε ρε παιδί μου και ήταν ακριβώς όπως το φανταστήκαμε. Ποτέ δεν με φόβισε η ιδέα του γάμου», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως στο ταξίδι του μέλιτος που πήγε με την αγαπημένη του στην Ιταλία, γύρισε με πέντε κλήσεις. Με την αποκάλυψη αυτή άφησε άφωνη την Ελένη Μενεγάκη.