«Θέλω να παντρευτώ έναν άνδρα σαν εσένα» - Η απίστευτη εξομολόγηση της Καινούργιου στον Κοκλώνη

«Δεν γνώριζα για το θέμα υγείας του»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Θέλω να παντρευτώ έναν άνδρα σαν εσένα» - Η απίστευτη εξομολόγηση της Καινούργιου στον Κοκλώνη

Τη συνέντευξη του Νίκου Κοκλώνη στο The 2night Show σχολίασε το πρωί της Πέμπτης (27/1) στο Super Κατερίνα η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αποκάλυψε πόσο πολύ της έχει σταθεί ο φίλος της, τονίζοντας πως και η ίδια θα έκανε κάτι αντίστοιχο για εκείνον.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για τον Νίκο Κοκλώνη

«Δεν γνώριζα για το θέμα υγείας του και μάλιστα, όταν παιζόταν το απόσπασμα, τον κοιτάω και είχε βουρκώσει. Μίλησε πάρα πολύ ωραία αλλά έχω ένα παράπονο από τον Νίκο.

Καθόμουν δίπλα του και όταν τον ρώτησε ο Γρηγόρης αν πιστεύει ότι κάποιος από τους φίλους του θα πούλαγε το αυτοκίνητό του για να τον βοηθήσει οικονομικά, είπε μόνο τη Βίκυ Σταυροπούλου. Του λέω “τι λες ρε; Δεν θα πούλαγα εγώ το αυτοκίνητό μου;”. Κι εγώ θα το έκανα. Όταν ένας άνθρωπος σε έχει στηρίξει όχι μόνο επαγγελματικά και είναι φίλος σου και σε άλλα θέματα, αλλάζει όλο.

Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει και την απόλυτη επιτυχία και να μην έχει ένα ευρώ. Εκεί φαίνονται οι πραγματικοί φίλοι. Εγώ έχω μιλήσει με τον Νίκο και μου είχε πει για τη σχέση του με τον Τρύφωνα. Όταν έφτασε στο ναδίρ, ο Τρύφωνας του είπε έχω 100.000 ευρώ, έλα να τα μοιραστούμε. Αυτό δεν το ξεχνάει με τίποτα.

Να δείτε πώς έκανε με τα χιόνια, βγήκε έξω τα έσπρωχνε… Του λέω "θέλω έναν άντρα σαν κι εσένα να παντρευτώ"», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στο πλευρό της Καινούργιου ο Νίκος Κοκλώνης - Την απεγκλώβισε από την Παλλήνη

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά το τέλος της εκπομπή της, Super Κατερίνα τη Δευτέρα (24/1) όπως ήταν λογικό θα αποχωρούσε ωστόσο με αφορμή την κακοκαιρία όπου έφτασε μέχρι το στούντιο έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο της καθώς κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια έφτασε στο αμάξι της, μπήκε μέσα σε αυτό, όμως δεν μπορούσε να φύγει, καθώς όλοι οι δρόμοι ήταν καλυμμένοι με χιόνι. Έτσι, λίγο αργότερα η ίδια προσπαθούσε να βρει κάποια λύση μέχρι που στο τέλος εμφανίστηκε ο αγαπημένος της φίλος, Νίκος Κοκλώνης.

Μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς δημοσίευσαν διάφορα στιγμιότυπα από την ώρα του απεγκλωβισμού στην Παλλήνη.