Νίκος Κοκλώνης: Αποκάλυψε πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε - «Δεν ήξερα αν θα...»

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Νίκος Κοκλώνης: Αποκάλυψε πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε - «Δεν ήξερα αν θα...»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Νίκος Κοκλώνης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή του «The 2night Show», το βράδυ της Τρίτης 25/1. Ο αγαπημένος παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο Survivor και δεν δίστασε να πετάξει αιχμές κατά του Τούρκου παραγωγού, στον χωρισμό του, στην φιλία του με τον Τρύφωνα Σαμαρά αλλά και τις παραγωγές του.

Μάλιστα, ο παραγωγός δεν δίστασε να αποκαλύψει το θέμα που αντιμετώπισε με την υγεία του και το μάθημα που του έδωσε για την ζωή.

Η εξομολόγηση του Νίκου Κοκλώνη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

«Πήγαμε ταξίδι με τον Τρύφωνα Σαμαρά, δεν ένιωθα καλά κι έκανα εξετάσεις. Μου λέει ο γιατρός καλά σε βλέπω αλλά τσεκάραμε κάτι δείκτες κι ήταν χάλια. Δεν ήξερα αν θα τα βγάλω πέρα. Εκεί κατάλαβα ότι ήρθαμε εδώ για κάποια μαθήματα και για αναμνήσεις. Μόνο ο Τρύφωνας το ήξερε» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης και πρόσθεσε:

«Δεν θα χαλάσω την εικόνα του happy Νίκου. Δεν θα κάνω καβάντζα και ένα ευρώ να έχω, θα το δώσω σε όποιον το έχει ανάγκη. Υπάρχει κι ο Νίκος που έχει χίλια προβλήματα κι αυτός είναι μπροστά για να παλεύει για άλλες οικογένειες».

Το νέο τηλεοπτικό βήμα του παρουσιαστή

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, με το Just The 2 of Us, το οποίο ολοκληρώθηκε ανήμερα την Πρωτοχρονιά να είναι πολύ πιθανό να επανέλθει σύντομα στους τηλεπτικούς μας δέκτες.

Όπως αποκάλυψε μέσα από τον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι», ο Παύλος Σταματόπουλος, μέχρι να επανέλθει ο Νίκος Κοκλώνης στο τιμόνι της παρουσίασης, πρόκειται να τον δούμε σε μια guest εμφάνιση σε πολύ γνωστό χορευτικό σόου.

Ο Παύλος Σταματόπουλος αποκάλυψε, λοιπόν, στον αέρα της εκπομπής ότι πρόκειται να δούμε τον Νίκο Κοκλώνη να κάθεται στην καρέκλα του κριτή στο Dancing With The Stars, ενώ μάλιστα δεν αποκλείεται να τον δούμε είτε να χορεύει είτε να τραγουδάει. Αναμένουμε να δούμε τι μας έχει ετοιμάσει!