Κρίστυ Λυκοπούλου: «Αυτή τη στιγμή που σας μιλάω..» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου

Η αναφορά της πρώην παίκτριας της Φάρμας για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κρίστυ Λυκοπούλου: «Αυτή τη στιγμή που σας μιλάω..» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου

Στην εκπομπή Πρωινό μίλησε το πρωί της Πέμπτης (27/1) η Κρίστυ Λυκοπούλου, η πρώην παίκτρια της Φάρμας, αναφορικά με την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της.

Η ίδια συγκεκριμένα είχε αποκαλύψει πως οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού.

Τα νεότερα με την υγεία της Λυκοπούλου

«Άρχισα να αισθάνομαι ένα μούδιασμα στη δεξιά πλευρά του προσώπου μου. Μέσα σε μισή ώρα είχε παγώσει η δεξιά μου πλευρά, ανέβαινε προς το κεφάλι, δεν μπορούσα να κουνήσω αυτό το μέρος. Ήμουν μόνη και αυτός ήταν ο λόγος που το μοιράστηκα με τους διαδικτυακούς μου φίλους γιατί έχω ένα μεγάλο κοινό στο Instagram και έχω καλή επαφή.

Ήμουν σε έναν πανικό. Πέρασα από νευρολογική και παθολογική εξέταση. Ήταν τα πρώτα δείγματα ισχαιμικού επεισοδίου. Περιμέναμε και μου έκαναν πολλές εξετάσεις. Αυτή τη στιγμή που σας μιλάω είμαι καλά, το μούδιασμα έφυγε, είναι όμως κάτι που δεν έχει κλείσει. Τις επόμενες μέρες είναι να κάνω 2 μαγνητικές για να δούμε τι συμβαίνει. Λίγο το μάτι μου έχει πρηστεί αλλά είμαι καλά» είπε χαρακτηριστικά η Κρίστυ Λυκοπούλου.

Λίγα λόγια για τη Κρίστυ Λυκοπούλου

Είμαι γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά, και μεγαλωμένη ως καλλιτέχνης, αφού από τα 5 μου έπαιζα θέατρο. Είμαι 100% Υδροχοάκι, με cool προσωπικότητα, ελεύθερο πνεύμα γεμάτο φαντασία και πρωτοπόρες ιδέες. Λατρεύω την εξέλιξη και να ανακαλύπτω διαρκώς, μέσα από όλες τις συνθήκες, νέες εκδοχές του εαυτού μου!

Αν και σπούδασα στο ΑΕΙ Θεατρικών Σπουδών στην Πάτρα, ούσα από τα 17 μου με μια βαλίτσα στο χέρι και ζώντας σε Εστία, σε ένα δωμάτιο 1χ1 χωρίς τουαλέτα και ετοιμόρροπη να πέσει από τους σεισμούς, τα κατάφερα και συνέχισα στη δραματική σχολή Ίασμος Αθηνών. Όσο σπούδαζα υποκριτική, και παράλληλα δούλευα σαν δασκάλα θεατρικού παιχνιδιού σε παιδιά, ο θάνατος του πατέρα μου με ανάγκασε να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη, όπου εργάστηκα στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Φάρμα 18 παίκτες 14

Η γυμναστική υπήρχε πάντα στη ζωή μου, αφού από 12 ετών ξεκίνησα στίβο στο 100αρι και ανώμαλο δρόμο, συμμετέχοντας σε πολλούς αγώνες ανηλίκων και βγαίνοντας 2η σε διαγωνισμούς στη Βόρεια Ελλάδα. Πιστεύω πολύ στον Θεό, πήγαινα στο Κατηχητικό, μεγάλωσα με αρχές και έκανα 10 χρόνια παραδοσιακούς χορούς! Η οικογένειά μου μένει στην Αριδαία και παράγει μέλι, ενώ ο γαμπρός μου είναι ιερέας. Νιώθω απόλυτα ευγνώμων για όσα είμαι και προτείνω στον κόσμο να… believe the unbelievable! Πιστεύω ότι η ζωή τώρα ξεκινάει και ότι από αυτά που έχω να κάνω, βρίσκομαι μόλις στο 0!