«Στεναχωρήθηκα...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Νικούλι μετά το θάνατο του Πετρή στον Σασμό

Θα επιστρέψει στη σειρά με flashbacks;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Στεναχωρήθηκα...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Νικούλι μετά το θάνατο του Πετρή στον Σασμό

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα έκανε το πρωί της Πέμπτης (27/1) ο Κώστας Νικούλι, λίγο μετά τον θάνατο του χαρακτήρα του, του «Πετρή», στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός.

Ο Κώστας Νικούλι εξήγησε πως τον στενοχώρησε ο θάνατος του χαρακτήρα του, ενώ την ίδια στιγμή απάντησε και στο ενδεχόμενο του να τον ξαναδούμε στο μέλλον σε κάποιο flashback.

Οι δηλώσεις του Κώστα Νικούλι για τον Σασμό

«Στενοχωρήθηκα που πέθανε ο Πετρής. Δεν ξέρω αν θα ξανακάνω γυρίσματα για flashback. Αυτό ειναι στην ευχέρεια των σεναριογράφων. Μπορεί ναι, μπορεί όχι. Δε ξέρω καθόλου. Για το Survivor δε ξέρω πως βγήκε η φήμη. Δεν είχαμε κάνει κάποια συζήτηση. Δε μπορώ να μιλάω υποθετικά για το αν θα πήγαινα», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Νικούλι.

Μελαχρινή και 7 χρόνια μεγαλύτερή του - Αυτή είναι η σύντροφος του Κώστα Νικούλι από την σειρά Σασμός

Την αγαπημένη σειρά του ALPHA, Σασμό, αποχαιρέτησε πριν δύο μέρες ο Κώστας Νικούλι, ο τηλεοπτικός Πετρής Βρουλάκης, καθώς έπεσε νεκρός από τα χέρια του Αστέρη (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε σε εκείνο το επεισόδιο).

Ο 28χρονος ηθοποιός είχε δηλώσει εντωμεταξύ σε πρόσφατη συνέντευξή του πως πέρα από τα επαγγελματικά του είναι πολύ καλά και στην προσωπική του ζωή, μιας και είναι ερωτευμένος με την επίσης ηθοποιό Κατερίνα Μαούτσου, με την οποία συγκατοικούν τους τελευταίους 8 μήνες.

«Είναι πολύ ωραία που συγκατοικούμε. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. Η Κατερίνα είναι 7 χρόνια μεγαλύτερη του και έχει αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου αλλά και το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.