Ξέσπασε στον αέρα του ALPHA η Ανθή Σαλαγκούδη - «Είμαι 60 ώρες χωρίς ρεύμα και θέρμανση»

«Το αυτοκίνητό μου έχει αποκλειστεί, έχουν σπάσει οι καθρέφτες από τη χιονόπτωση»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέσπασε στον αέρα του ALPHA η Ανθή Σαλαγκούδη - «Είμαι 60 ώρες χωρίς ρεύμα και θέρμανση»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Πέμπτης (27/1) η Ανθή Σαλαγκούδη. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κακοκαιρία “Ελπίς” και σε όλα όσα αντιμετώπισε.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως το σπίτι της είναι χωρίς ρεύμα 60 ώρες, τονίζοντας μάλιστα πως μπαίνει στο αυτοκίνητό της προκειμένου να φορτίσει το κινητό της.

Οι δηλώσεις της Σαλαγκούδη για την κακοκαιρία

«Το αυτοκίνητό μου έχει αποκλειστεί, έχουν σπάσει οι καθρέφτες από τη χιονόπτωση. Μπαίνω στο αυτοκίνητο για να φορτίσω το κινητό μου για να έχω κάποια επαφή με τον έξω κόσμο γιατί δεν έχω ούτε ρεύμα, ούτε θέρμανση, ούτε τίποτα. Αυτή είναι η τέταρτη μέρα.

Είμαι 60 ώρες χωρίς ρεύμα και θέρμανση. Αναγκαστικά πηγαίνω στο αυτοκίνητο για να φορτίζω το κινητό για να έχω και κάποιου είδους φως με αυτό» ανέφερε η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία μίλησε και για την απόφαση να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων.

«Με πείραξε όταν "χτυπούσαν" την οικογένειά μου»

Το πρωί της Πέμπτης 13/01 η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου μίλησε μεταξύ άλλων για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος με αφορμή το Survivor 5 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, μιας και δεν δίστασε να το σχολιάσει αλλά και να αναφερθεί στην δική της περιπέτεια μιας και την είδαμε στο Survivor 4 όπου είχε απασχολήσει ιδιαίτερα.

«Έκανα επιθέσεις στην οικογένειά μου ειδικά από την στιγμή που έλειπα και δεν μπορούσα να μιλήσω και να υπερασπιστώ την οικογένειά μου. Δυστυχώς ήμουν σε αυτή την θέση, ήταν βαρύ. Αλλά φυσικά και δεν είχα κάτι προσωπικό ούτε με εσάς ούτε και με την εκπομπή. Ήταν πολύ περίεργη η περίοδος για εμένα».