Ανθή Σαλαγκούδη: Το αποκάλυψε 3 μήνες μετά - «Εκμεταλλεύτηκα τη δημοσιότητά μου στο Survivor για να....»

«Το πιο ντροπιαστικό που μου συνέβη ήταν την πρώτη μέρα που...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανθή Σαλαγκούδη: Το αποκάλυψε 3 μήνες μετά - «Εκμεταλλεύτηκα τη δημοσιότητά μου στο Survivor για να....»

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη και συγκεκριμένα στην ενότητα «Συμπλήρωσε τη φράση» πήρε μέρος η Ανθή Σαλαγκούδη. Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor 4 αναφέρθηκε στην εμπειρία που απέκτησε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης, προχώρησε σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Οι αποκαλύψεις της Ανθής Σαλαγκούδη για το Survivor 4

«Δε θα μπορούσα να κάνω παρέα με κάποιον που λέει συνέχεια ψέματα. Εκμεταλλεύτηκα τη δημοσιότητά μου για να βρω ξαπλώστρα σε πολυσύχναστη παραλία. Το πιο ντροπιαστικό που μου συνέβη ήταν την πρώτη μέρα στο Survivor ζήτησα να μου δείξουν τις τουαλέτες. Έχω μετανιώσει για το φαγητό που έφαγα μετά τον Άγιο Δομίνικο.

Το πιο απρεπές που έχει γραφτεί για μένα είναι για την οικογένειά μου. Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει για έναν έρωτα είναι ότι πήγα να τον δω στο Λονδίνο χωρίς να με περιμένει. Κάτι που δεν γνωρίζετε για το Survivor είναι ότι πλενόμασταν με την άμμο από τη θάλασσα.

Την πρώτη φορά που είδα τον Περικλή μετά το Survivor ήταν λίγο αμήχανα. Σιχαίνομαι την απλυσιά και την βρομιά. Παλαιότερα με είχαν μπερδέψει με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Το πιο αστείο φλερτ που μου έκαναν ήταν με κομπλιμέντα για τις αγωνιστικές μου ικανότητες. Θα παρουσίαζα μια εκπομπή με κοινωνικό περιεχόμενο» κατέληξε η Ανθή, η οποία είχε κι ένα ατύχημα πριν μερικές μέρες.

Το σώμα της μετά το Survivor

Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι ένα από τα πρόσωπα της τηλεόρασης που απασχόλησαν πολύ τις εκπομπές, λόγω της συμμετοχή της στο Survivor 4, καθώς ακούστηκαν πολλά για τον πατέρα της και την "βοήθεια που της έδινε" για να παραμείνει στο παιχνίδι. Κάτι που ωστόσο διαψεύσθηκε!

Πλέον η δημοσιογράφος έχοντας αφήσει στο παρελθόν τα όσα σημειώθηκαν, κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και γεμίζει τις μπαταρίες της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Άγνωστο όμως είναι αν θα την δούμε κάπου τηλεοπτικά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι καθημερινός χρήστης και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της.

Χθες, η Ανθή Σαλαγκούδη δημοσίευσε μερικές πολύ εντυπωσιακές της φωτογραφίες ποζάροντας με θέα το ηλιοβασίλεμα, φορώντας ένα εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό. Τα αποθεωτικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση της μάλιστα, ήταν δεκάδες.