Χλωμό το τηλεοπτικό μέλλον της Ανθής Σαλαγκούδη

Το κοινό μίλησε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χλωμό το τηλεοπτικό μέλλον της Ανθής Σαλαγκούδη

Οι δημοσκοπήσεις έχουν γίνει πλέον συνήθεια για το κοινό του Youweekly.gr και έτσι, θελήσαμε να μάθουμε, εάν επιθυμείτε να δείτε την επόμενη σεζόν, την Ανθή Σαλαγκούδη σε ρόλο παρουσιάστριας σε κάποια εκπομπή στην τηλεόραση.

Η Ανθή Σαλαγκούδη, λόγω της συμμετοχής της στο Survivor 4, ήταν ένα από τα πρόσωπα που απασχόλησαν αρκετά φέτος και έτσι, με το που αποχώρησε από το παιχνίδι, το όνομά της ακούστηκε για διάφορες εκπομπές του ΣΚΑΪ, με το κανάλι του Φαλήρου να διαψεύδει τελικά όλες τις φήμες.

Η ίδια έχει ξεκαθαρίσει πως ιδανικά θέλει να κάνει μία εκπομπή, infotainment, αλλά προς το παρόν το τηλεοπτικό της μέλλον μοιάζει αβέβαιο.

Το κοινό του Youweekly.gr πάντως δεν επιθυμεί να τη δει και πολύ σε ρόλο παρουσιάστριας, αφού το 85% ξεκαθάρισε πως είναι αρνητικό σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού για την Ανθή Σαλαγκούδη

Ανθή Σαλαγκούδη τηλεόραση

To «καρφί» της Ανθής Σαλαγκούδη για την Ελένη Τσολάκη μετά την παρουσία της στο Καλοκαίρι Not

Πριν από λίγο καιρό, η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» και αποκάλυψε τα πάντα για το Survivor 4.

Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια που είχε πρόσφατα ένα ατύχημα, αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και για τα πλάνα που ετοιμάζει για το καλοκαίρι.

Η Ανθή αποκάλυψε πως θα μπορούσε να πάει διακοπές με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και με τη Βαλέρια Χοψονίδου. ενώ αναφέρθηκε και στο ρόλο που έπαιξαν τα χρήματα στην απόφασή της να πάει στο ριάλιτι.

«Δεν ξεκουράστηκα ακόμη πάρα πολύ. Με τίποτα δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα κιλά μου. Είναι πράγματα που τα έχω πει πολλές φορές. Νομίζω ότι γίνομαι εγώ βαρετή. Η ζωή μου δεν έχει προλάβει να εξελιχθεί. Δεν έχω κανονίσει τίποτα για το καλοκαίρι, αλλά ευελπιστώ να πάω κάπου γιατί το έχω ανάγκη.

Δεν το σκέφτηκα καλά να πάω στο Survivor. Μου έδωσαν μια μέρα να το σκεφτώ. Όχι μια μέρα, αλλά μισή. Είναι έξω από εμένα.Τα χρήματα έπαιξαν ρόλο και δεν θα πήγαινα για λίγα χρήματα. Αν ήταν να πάω σε ένα ριάλιτι, αυτό θα ήταν μόνο το Survivor. Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. Έμαθα πράγματα για τον εαυτό μου».