Survivor 4 - Ανθή Σαλαγκούδη: "Θα ήθελα μια infotainment εκπομπή"

"Χωρίς να απορρίπτω την ψυχαγωγία ή την ενημέρωση"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Ανθή Σαλαγκούδη:

Το μεσημέρι της Παρασκευής η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε στο πλατό του Love it, κι αφού μίλησε για τους συμπαίκτες της στο Survivor και για πράγματα που δεν γνωρίζαμε ότι έχουν συμβεί, της τέθηκε το ερώτημα για το πως βλέπει τα επαγγελματικά της και δεν δίστασε να απαντήσει.

Τα επαγγελματικά σχέδια της Ανθής Σαλαγκούδη μετά το Survivor

"Αν προκύψει κάτι επαγγελματικά που μπορώ να ανταπεξέλθω και μου αρέσει, φυσικά, δηλαδή η τηλεόραση είναι ένα κομμάτι της δουλειάς μας, είναι κι ένας χώρος που εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, μου αρέσει και ως μέσο, μου αρέσει και αυτή η αμεσότητα, η οπτικοποίηση της είδησης, οπότε αν προκύψει...

Αν με ρωτάς θα ήθελα infotainment αλλά νομίζω ότι είναι κάτι που δεν ευδοκιμεί στην Ελλάδα. Εγώ θεωρώ ότι μια τέτοια εκπομπή είναι που θα μου άρεσε περισσότερο και θα ήμουν και καλύτερα αλλά από εκεί και πέρα δεν απορρίπτω ούτε την ψυχαγωγία, έχω κάνει και ενημέρωση.", είπε μεταξύ άλλων.

Παρουσιάστρια σε νέο παιχνίδι στον ΣΚΑΙ

Στο Ευτυχείτε, του OPEN, η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου, Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε τα επαγγελματικά πλάνα της Ανθής μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο.

"Πριν από ένα μήνα είχαμε πει ότι η Ανθή πριν φύγει είχε μιλήσει με την Ατζούν Μίντια και είχαν συμφωνήσει ότι γυρνώντας θα φρόντιζαν να τρέξουν μια μεσημεριανή καλοκαίρι εκπομπή είτε αυτή ήταν καθημερινή είτε Σαββατοκύριακο. Η εξέλιξη η καινούργια είναι ότι η Ανθή ερχόμενη εδώ θα κάνει την καραντίνα της και θα ξανακάνει μία μεγάλη κουβέντα για να κάνει όμως ή Σαββατοκύριακο μεσημέρι ή καθημερινό παιχνίδι όμως, το καλοκαίρι. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα γίνει μέσα σε στούντιο, κορωνοϊού επιτρέποντος. Παρόμοιο με το my man can.", είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.