Στέλλα Μιζεράκη: Με καυτό μπικίνι στα χιόνια - Η φωτογραφία που «ανέβασε» τη θερμοκρασία

Βροχή τα likes

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Στέλλα Μιζεράκη: Με καυτό μπικίνι στα χιόνια - Η φωτογραφία που «ανέβασε» τη θερμοκρασία

Μετά την Ασημίνα Ιγγλέζου, αφορμή στάθηκε η κακοκαιρία Ελπίς και για την Στέλλα Μιζεράκη για να φωτογραφηθεί με ένα διαφορετικό concept στα χιόνια. Στις φωτογραφίες αλλά και το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η επιχειρηματίας, το απόγευμα της Τετάρτης 26/1, ποζάρει με ένα λευκό μπικίνι στο χιονισμένο μπαλκόνι της, με μοναδική πηγή ζεστασιάς τις εντυπωσιακές της μπότες.

Η ανάρτηση της Στέλλας Μιζεράκη στο Instagram

“Αγαπώ τα χιόνια αλλά.. Το δάγκωσα κανονικότατα για αυτό το ποστ! Σύρε δεξιά για να δεις το βιντεο και να με νιώσει», έγραψε στην περιγραφή της ανάρτησης της η Στέλλα Μιζεράκη, ενώ ανέβασε και ένα μικρό βίντεο από το backstage της φωτογράφησης της.

Το σχόλιο της Στέλλας Μιζεράκη για την Αφροδίτη Γραμμέλη και τον Άρη Καβατζίκη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα έκανε το πρωί της Δευτέρας (11/10) η Στέλλα Μιζεράκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια που είχαν κάνει για εκείνη η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άρης Καβατζίκης, με αφορμή τη συμμετοχή της στο Power of Love.

Η Στέλλα Μιζεράκη στη συνέντευξή της μίλησε φυσικά και για τον αγαπημένο της σύντροφο, Dr Χταπόδια, ενώ εξήγησε πόσο αδικημένη ένιωσε όταν άκουσε όλα αυτά τα σχόλια που έγιναν για το πρόσωπό της.

Μάλιστα δεν μπόρεσε να μη σχολιάσει πως πλέον η Αφροδίτη Γραμμέλη βρίσκεται στο Big Brother και καλείται να ασχοληθεί με ένα ακόμα ριάλιτι.

«Η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Καβατζίκης με κορόιδευαν και με έβριζαν για το ποια είμαι που ασχολούμαστε μαζί της και πως θέλω να παρουσιάσω δελτία ειδήσεων. Αλλά τώρα η Αφροδίτη είναι στο Big Brother και σχολιάζει χειρότερα πράγματα από μένα», είπε χαρακτηριστικά η Στέλλα Μιζεράκη.