Σοκάρει η Ιωάννα Μαλέσκου με την εξομολόγησή της on air - «Ο άνθρωπος αυτός έφυγε από τη ζωή»

«Ήταν η πιο σκληρή εικόνα που θα μπορούσα να αντικρίσω»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σοκάρει η Ιωάννα Μαλέσκου με την εξομολόγησή της on air - «Ο άνθρωπος αυτός έφυγε από τη ζωή»

Το πρωί της Πέμπτης 27/01 μέσα από την εκπομπή «Love it», η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να αναφερθεί για τον 77χρονο άνδρα ο οποίος έχασε τραγικά την ζωή του στα Μελίσσια λόγω της κακοκαιρίας "Ελπίδα" που έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα. Έτσι, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε πως ήταν μπροστά στο συγκεκριμένο περιστατικό αφού μένει σε κοντινή απόσταση.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ιωάννας Μαλέσκου

«Βαρύνομαι πάρα πολύ συναισθηματικά. Χθες, στην προσπάθειά μου να δω μέχρι ποιο σημείο μπορώ να προσπελάσω για να δω αν μπορώ να έρθω στο στούντιο, είδα κόσμο μαζεμένο στη γειτονιά, στα Μελίσσια. Το λέω και με πιάνει με ταχυκαρδία και θα φορτιστώ πάλι. Ένας άνθρωπος ήταν κάτω πεσμένος.

Μη γνωρίζοντας τι έχει συμβεί, ρωτούσαμε τους ανθρώπους που ήταν περισσότερη ώρα εκεί. Ήταν αυτός ο άνθρωπος, ο 77χρονος, που διαβάσατε ότι στην προσπάθειά του να πάει στο κοντινό φαρμακείο, γλίστρησε κι έπεσε. Αν δεν το βιώσεις, δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει αυτό.

Να μην μπορεί να πλησιάσει ασθενοφόρο για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον άνθρωπο. Ο άνθρωπος αυτός έφυγε από τη ζωή. Ήταν σοκαριστική η στιγμή όταν έφτασε το ασθενοφόρο και το σώμα του ήταν άκαμπτο. Ήταν η πιο σκληρή εικόνα που θα μπορούσα να αντικρίσω, ήταν εκεί που είπα φτάνει».

«Κόλαφος» η Ιωάννα Μαλέσκου - «Σχολιάστηκα αρνητικά γιατί δεν είχα ρεύμα και έμεινα σε ξενοδοχείο»

Στον αέρα του ΣΚΑΙ επέστρεψε η Ιωάννα Μαλέσκου και η εκπομπή της, Love it το μεσημέρι της Πέμπτης (27/1). Η παρουσιάστρια με αφορμή τα προβλήματα της κακοκαιρίας Ελπίς, αναφέρθηκε σε όλα όσα είχε αντιμετωπίσει η ίδια πέρυσι με την κακοκαιρία Μήδεια.

«Πέρυσι σχολιάστηκα αρνητικά και στενοχωριέμαι τώρα που το βλέπω. Εξαιτίας των τόσων ημερών, 4 με 5 ημέρες χωρίς ρεύμα πέρυσι με τον χιονιά στα Μελίσσια, είχαν σπάσει δέντρα και είχε πέσει το ρεύμα. Θυμάμαι ότι είχε χρειαστεί να μείνω, φυσικά με δικές μου δαπάνες, σε ξενοδοχείο και τότε είχε σχολιαστεί αρνητικά ότι έχω τη δυνατότητα την οικονομική.

Δεν θα σχολιάσω του ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να φιλοξενηθούν και να πληρώσουν σε ένα ξενοδοχείο τόσες ημέρες. Θα σας πως όμως, για την κατάσταση όλων αυτών, των περισσότερων ανθρώπων από εμάς που δεν μπορούν αυτή τη δαπάνη να την καλύψουν άρα να μην έχουν και εναλλακτική, και εκεί πραγματικά τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο σοβαρά» κατέληξε η Ιωάννα Μαλέσκου.