Με λεοπάρ εσώρουχα στο Instagram - Η ανάρτηση "φωτιά" της Αθηνάς New York μετά τις φήμες χωρισμού με τον Παππά

Προκάλεσε εγκεφαλικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με λεοπάρ εσώρουχα στο Instagram - Η ανάρτηση

Οι φήμες που θέλουν τη σχέση της Αθηνάς New York με τον Αλέξη Παππά να φτάνει στο τέλος της λίγο μετά τον τελικό του The Bachelor, όλο και φουντώνουν. Η νικήτρια του ριάλιτι βέβαια δείχνει να αγνοεί τα όσα ακούγονται και να συνεχίζει ανενόχλητη τη ζωή της στην Αμερική.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ώρες, σε μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram, η Αθηνά New York πόζαρε με τα πιο καυτά λεοπάρ εσώρουχά της σε έναν από τους καθρέφτες του σπιτιού της, ενώ χόρευε.

Μάλιστα, στην εν λόγω ανάρτησή της παρακίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους να εκμεταλλευτούν την κάθε μέρα που έχουν στη Γη.

Η ανάρτηση της Αθηνάς New York με λεοπάρ εσώρουχα

Αθηνά New York εσώρουχα

Τον ρώτησαν για τον χωρισμό του με την Αθηνά και "έγινε λούης" - «Φεύγω πρέπει να...»

Το The Bachelor ολοκληρώθηκε και ο Αλέξης Παππάς βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Αθηνάς New York. Ωστόσο, το γεγονός πως η ηθοποιός μένει στην Ελλάδα, ενώ η αγαπημένη του στην Αμερική έφερε την απόσταση μαζί τους και όσο και να το πάλεψαν, σύμφωνα με αποκλειστικό μας δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να χωρίσουν.

Το Πρωινό λοιπόν που τον συνάντησε στο μαγαζί του Σάκη Κατσούλη να κάνει τις αγορές του λόγω και των εκπτώσεων, δεν γινόταν να μην τον ρωτήσει για τον χωρισμό του.

«Τελείωσε το The Bachelor, στη μικρή οθόνη θα σε ξαναδούμε; Διαβάσαμε ότι πήγες στην Αμερική, έκανες το ταξίδι σου και διαβάσαμε ότι χώρισες...» τον ρώτησε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ.

«Βιάζομαι! Πρέπει να πάρω τηλέφωνο την Αθηνά...» ήταν η αντίδραση του 35χρονου ηθοποιού ο οποίος έφυγε τρέχοντας.