Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Ήμελλο του Σασμού

Ανακοινώθηκε στο Happy Day

Ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Ήμελλο του Σασμού
News 27.01.2022 18:11
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί οι περισσότεροι να τον αγαπήσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά του ALPHA, «Σασμός» και το ρόλο του αστυνόμου Φραγκιαδάκη (δείτε εδώ τα αποθεωτικά σχόλια του Twitter), ωστόσο ο Δημήτρης Ήμελλος είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της υποκριτικής.

Το πρωί της Πέμπτης (27/1) μάλιστα, αποκάλυψε μερικά πολύ ευχάριστα νέα που αφορούν τον αγαπημένο ηθοποιό και την πορεία του.

Τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Ήμελλο του Σασμού

Όπως έγινε γνωστό λοιπόν, η ταινία «Ο Ράφτης», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Δημήτρης Ήμελλος είναι υποψήφια για το βραβείο “Καλύτερης ταινίας” των Japan Academy Awards αφήνοντας μάλιστα πίσω της οσκαρικές ταινίες.

«Μέσα από την σειρά έχω θαυμάστριες περισσότερο μαμάδες»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Real παραχώρησε πρόσφατα ο Δημήτρης Ήμελλος, ο αστυνομικός της αγαπημένης σειράς του ALPHA, Σασμού. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πέραση που έχει στις γυναίκες και κυρίως στις μαμάδες!

Επιστρέψατε στην τηλεόραση, σε μια σειρά που έχει προκαλέσει αίσθηση. Αυτή η μεγάλη αγκαλιά και η αποδοχή σας φέρνουν σε αμηχανία;

Αν είναι αγάπη, δεν σε ενοχλεί. Δεν έχω νιώσει και τόσο μεγάλη αλλαγή, μάλλον γιατί δεν έχω μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γιατί δεν κυκλοφορώ πολύ. Γι' αυτό, εκείνο που εισπράττω είναι πολύ διακριτικό, ήρεμο και γλυκό. Δεν νιώθω ότι μου συμβαίνει αυτό που με ρωτάτε. Στον δρόμο μου συμβαίνει καμιά φορά και είναι πολύ διακριτικό και πολύ ωραίο. Μου ζητούν την άδεια και συγγνώμη αν με ενοχλούν. Είναι πολύ ευχάριστο αυτό που νιώθω.

Πάντως, έχετε γκελ στις γυναίκες...

Είναι ωραίο αυτό, αρκεί να μην είναι αδιάκριτο! Εχω καταλάβει ότι μέσα από τη σειρά έχω θαυμάστριες περισσότερο μαμάδες. Ολοι οι μαθητές μου μου λένε «η μάνα μου σας θαυμάζει». Εχω πέραση στις μανάδες! Εχει πλάκα, μου αρέσει. Για να μιλήσουμε πιο σοβαρά, μου αρέσει να υπάρχουν θαυμαστές της δουλειάς μου. Ανθρωποι που εκτιμούν αυτό που κάνω μου δίνουν κουράγιο να συνεχίσω, γιατί είναι μια δύσκολη δουλειά.

Οι δηλώσεις του ηθοποιού του Σασμού, Δημήτρη Ήμελλου

Δεν είστε ένας τηλεοπτικός ηθοποιός. Γιατί είπατε το «ναι» στον «Σασμό»;

Είναι μια ολόκληρη συγκυρία πραγμάτων που σε ωθεί να κάνεις κάτι. Δεν είναι μία η αιτία ποτέ. Πρέπει να σου αρέσει και το βιβλίο, πρέπει να έχεις καλούς συνεργάτες, ένα καλό επιτελείο ανθρώπων και συναδέλφων που εκτιμάς. Πρέπει να βρίσκεις ενδιαφέροντα τον ρόλο, ταυτόχρονα πρέπει να έχεις χρόνο. Η πανδημία και η αβεβαιότητα σε σχέση με το τι μέλλει γενέσθαι στον θεατρικό χώρο, σε συνδυασμό με την πρόταση που μου έγινε, με έκαναν να νιώσω ότι είναι η σωστή ώρα.

Τηλεόραση, κινηματογράφος ή θέατρο;

Η επιλογή μου είναι το θέατρο και η διδασκαλία. Με ενδιαφέρει το θεατρικό κομμάτι. Ετσι «γεννήθηκα» στον χώρο. Ο λόγος που κάνω το θέατρο είναι γιατί αυτό με γοήτευσε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θα ανακοινωθεί μετά το Πάσχα - Εξελίξεις με το μέλλον του Σασμού

Συναγερμός στον ALPHA με την σειρά Σασμός - Μαθεύτηκε πριν από λίγο ότι...

Share