Συγκινεί η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου: «Σήμερα το πρωί με...» - Η εμπειρία που δεν θα ξεχάσει ποτέ

Σε αποκλεισμένη φάρμα, χωρίς ρεύμα στην Άνδρο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκινεί η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου: «Σήμερα το πρωί με...» - Η εμπειρία που δεν θα ξεχάσει ποτέ

Η κακοκαιρία "Ελπίδα" βρήκε τον Άγγελο Λάτσιο στην Άνδρο καθώς εδώ και αρκετές ημέρες είναι μαζί με την αγαπημένη του σύντροφο, Γαία Μερκούρη στο κυκλαδίτικο νησί. Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να δημοσιεύσει φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου φαινόταν να απολαμβάνει το χιονισμένο τοπίο ημίγυμνος.

Ωστόσο, ο ίδιος αποκάλυψε πως έζησε μια ξεχωριστή εμπειρία την οποία θα θυμάται για πάντα, όταν άφησε για λίγες μέρες το σπίτι του και πήγε να μείνει σε μια αποκλεισμένη από τα χιόνια φάρμα.

Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου

«Σήμερα το πρωί με κάλεσαν οι γείτονες μας στην Άνδρο, ο φίλος μου ο Λευτέρης και η μητέρα του η κυρία Δέσποινα οι οποίοι έχουνε μία φάρμα λίγο πιο πάνω με ζώα. Σ’ αυτές τις μέρες με τα χιόνια πολλοί από μας όπως και εγώ απολαύσαμε χιονοπόλεμους, φτιάξαμε χιονάνθρωπους με τους αγαπημένους μας και βγάλαμε πολλές φωτογραφίες.

Πολλοί άλλοι όμως όπως ο Λευτέρης και κυρία Δέσποινα ήταν αποκλεισμένοι σε μικρά σπιτάκια σε πολύ δυσπρόσιτα σημεία, χωρίς ρεύμα για να προσέχουν τα ζώα τους, κάτι που το κρύο και το χιόνι το κάνει πολύ πιο δύσκολο.

Αυτό που συνειδητοποίησα ήταν ότι πέρα από τις δυσκολίες που είχανε αυτοί οι δύο άνθρωποι βρίσκανε χαρά και ευτυχία με πράγματα πάρα πολύ απλά όπως ζέστη στο τζάκι, νόστιμο φαγητό, όμορφες εικόνες και καλή παρέα. Μετά το φαγητό πήγαμε και ταΐσαμε τα ζωάκια και έπειτα καθίσαμε μέσα και είπαμε πολλές ιστορίες.

Η κυρία Δέσποινα και ο Λευτέρης είναι πραγματικοί μαχητές και παρ’ όλες τις δυσκολίες που είχαν από τις καιρικές συνθήκες με υποδέχτηκαν με ένα τεράστιο χαμόγελο, καταπληκτική διάθεση και μου χάρισαν άλλη μία ανάμνηση πολύ ξεχωριστή που θα μου μείνει για πάντα αξέχαστη. Κυρία Δέσποινα και Λευτέρη σας ευχαριστώ για όλα και ελπίζω να ανοίξει ο δρόμος σύντομα και να απεγκλωβιστείτε!».

Άναυδη στον αέρα του Mega η Ελένη Μενεγάκη - Η αναφορά στον Άγγελο Λάτσιο

Η Ελένη Μενεγάκη όλα αυτά τα χρόνια έχει αναπτύξει μία υπέροχη σχέση με τους τηλεθεατές της και έτσι δε διστάζει να κάνει συχνές αναφορές στα παιδιά της. Ιδιαίτερα στον μεγάλο της γιο, Άγγελο Λάτσιο, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε έναν celebrity στα social media.

Αυτή τη φορά λοιπόν, βγήκε ένα τηλεφώνημα στον αέρα της εκπομπής, και ο τηλεθεατής με τον οποίο μίλησε η παρουσιάστρια λεγόταν Άγγελος. Μόλις το άκουσε αυτό η Ελένη Μενεγάκη ξετρελάθηκε.

«Αχ, Άγγελέ μου! Έχεις το παιδί του παιδιού μου! Ε, το όνομα του παιδιού μου! Τι κάνεις Άγγελέ μου! Πού είσαι παιδί μου; Τι σπουδάζεις;», του είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια θέλησε να μάθει και αν είναι το ίδιο ζώδιο με τον γιο της (δείτε εδώ το ζώδιο του Άγγελου Λάτσιου).