Ημίγυμνος στα χιόνια - Σούσουρο με την ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου εν όψει της κακοκαιρίας

Χαμός με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ημίγυμνος στα χιόνια - Σούσουρο με την ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου εν όψει της κακοκαιρίας

Στην Άνδρο μαζί με την Γαία Μερκούρη βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Άγγελος Λάτσιος, με τους δύο τους να απολαμβάνουν το χιονισμένο τοπίο του νησιού.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου που διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media θέλησε να μοιραστεί εν οψεί της κακοκαιρίας με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά του στην Άνδρο.

Δημοσίευσε λοιπόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δύο φωτογραφίες στις οποίες τον βλέπουμε να ποζάρει ημίγυμνος στα χιόνια και να κάνει stretching.

«Stretch of the Warrior❄️???? Jan’22/July’21» έγραψε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Λάτσιος στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Ημίγυμνος στα χιόνια ο Άγγελος Λάτσιος

Με τι ασχολείται ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος

Ο Άγγελος Λάτσιος, ο μεγαλύτερος και μοναδικός γιος της Ελένης Μενεγάκη έχει πλέον ενηλικιωθεί και εξελίσσεται σε έναν από τους πολυσυζητημένους celebrities της εποχής. Κάτι οι εκκεντρικές αναρτήσεις του, κάτι η σχέση του με την Γαία Μερκούρη και φυσικά, οι δύο διάσημοι γονείς του.

Ο ίδιος είχε πάρει την απόφαση να φύγει και να σπουδάσει στην Αμερική αμέσως μόλις τελείωνε από το σχολείο, ωστόσο κάπου εκεί βρέθηκε στα σχέδιά του ο κορωνοϊός. Έτσι όλα ακυρώθηκαν και ο Άγγελος Λάτσιος έμεινε στην Ελλάδα.

Η ενηλικίωση είναι ένα δύσκολο κομμάτι στο μεγάλωμα ενός παιδιού. Και ποιος δεν έχει κάνει έναν πολύ μεγάλο καυγά με τους γονείς του λίγο πριν κλείσει τα 18; Για το μέλλον του, για τις ευθύνες που πρέπει ξαφνικά να αναλάβει και για πολλούς άλλους λόγους.

Η εναλλακτική του ήταν να ασχοληθεί με τα τουριστικά προκειμένου να αναλάβει την επιχείρηση στα Άχλα, μιας και η Ελένη Μενεγάκη είχε σχέδιο να επεκτείνει το Όναρ.

Ο ίδιος ωστόσο είχε διαφορετικά σχέδια για τον εαυτό του και εκεί ήρθε ο μεγάλος καυγάς ανάμεσα σε μαμά και γιο (δείτε εδώ ακριβώς τι είχε συμβεί).

Άγγελος Λάτσιος Ελένη Μενεγάκη

Ο Άγγελος Λάτσιος ξεκαθάρισε στην Ελένη Μενεγάκη πως δεν έχει σκοπό ούτε να φύγει για Αμερική, ούτε να ασχοληθεί με τα τουριστικά καθώς θέλει να μπει σιγά σιγά στον χώρο της τηλεόρασης, ακολουθώντας το παράδειγμα των γονιών του. Ο καυγάς αυτός ήταν αρκετά έντονος και η κατάληξή του δεν ήταν άλλη από την απόφαση του Άγγελου Λάτσιου να φύγει από το σπίτι και να μείνει μαζί με τον μπαμπά του.

Μάλιστα ήδη έχει κάνει πλάνα για να ανοίξει έναν λογαριασμό στο Youtube όπου θα ανεβάζει υλικό από extreme sports, τα οποία είναι και η μεγάλη αδυναμία του.