Ξανά ερωτευμένος ο Brad Pitt - Ποια του "έκλεψε" την καρδιά;

Love is in the air

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξανά ερωτευμένος ο Brad Pitt - Ποια του

Σοκ είχε στο Hollywood ο χωρισμός του Brad Pitt και της Αντζελίνας Τζολί το 2016 καθώς η συγκεκριμένη είδηση είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου καθώς πλέον βρίσκονται στα μαχαίρια. Ωστόσο, πολλά έχουν ακουστεί κατά καιρούς για τον ίδιο καθώς τον θέλουν να έχει προχωρήσει για τα καλά στην προσωπική του ζωή.

Ακόμη και η σχέση του με τη Nicole Poturalski που έγινε viral δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από τον ίδιο. Δύο χρόνια σχεδόν μετά οι φήμες θέλουν τον Brad και πάλι ερωτευμένο και μάλιστα με τραγουδίστρια. Ο λόγος αυτή τη φορά έχει να κάνει με την Σουηδή Lykke Li, η οποία φέρεται να έχει κλέψει την καρδιά του Brad.

Οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν την Τετάρτη (26/1) ότι ο Brad και η 35χρονη Lykke βγαίνουν «κρυφά» παρόλο που το ζευγάρι δεν έχει απαθανατιστεί μαζί.

Η καλλονή που έχει "κλέψει" την καρδιά του Brad Pitt

Κέρδισε τη συνεπιμέλεια των παιδιών του

H δικαστική διαμάχη του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί συνεχίζεται κανονικά αν και ο γοητευτικός ηθοποιός κατάφερε να σημειώσει μία σημαντική νίκη μιας και κέρδισε τη συνεπιμέλεια των παιδιών του.

Η Τζολί τον κατηγόρησε ανοιχτά για ενδοοικογενειακή βία, φαίνεται ωστόσο πως οι ισχυρισμοί της δεν αποδείχθηκαν και έτσι ο Πιτ κέρδισε την πρώτη μάχη.

«Είναι τόσο ανακουφισμένος. Η μόνη του πρόθεση είναι να περάσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά» δήλωσε μια πηγή κοντά στον Πιτ στη Daily Mail, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Μπραντ Πιτ Αντζελίνα Τζολί δικαστική διαμάχη

Σύμφωνα με την Page Six, ο δικαστής Τζον Ουντερκίρκι, μετά από μήνες συλλογής μαρτυριών από επαγγελματίες υπηρεσιών παιδιού και μάρτυρες, κατέστησε σαφείς τις σκέψεις του. «Υπήρξε μια πολύ σημαντική αλλαγή στη συμφωνία της επιμέλειας των παιδιών με βάση μια εξαιρετικά λεπτομερή απόφαση του δικαστή.

Ο Μπραντ Πιτ προσπαθούσε απλώς να έχει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του – και ήταν ξεκάθαρο ότι η Αντζελίνα Τζολί έχει κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να το αποτρέψει. Αυτή η δίκη διήρκησε αρκετούς μήνες και υπήρχαν πολλοί μάρτυρες, εμπειρογνώμονες, θεραπευτές και άλλα άτομα που ήταν μαζί με τα παιδιά. Η απόφαση του δικαστή βασίστηκε σε όλα αυτά».

TAGS