«Έχω τετράδια που γράφω μέσα...» - Η αποκάλυψη του Τάσου Τρύφωνος που σόκαρε την Αννίτα Πάνια

«Πολλές φορές λέω ευτυχώς που δεν πήρα μια λάθος στροφή γιατί θα άλλαζε όλο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχω τετράδια που γράφω μέσα...» - Η αποκάλυψη του Τάσου Τρύφωνος που σόκαρε την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 27/1 ο Τάσος Τρύφωνος. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια στην Κύπρο και στην απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα.

Παράλληλα, μίλησε για τις σπουδές στην Πάντειο και για τα μεγάλα όνειρα που είχε, να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και να γνωρίσει μεγάλες προσωπικότητες.

Οι δηλώσεις του Τρύφωνος

«Πολλές φορές λέω ευτυχώς που δεν πήρα μια λάθος στροφή γιατί θα άλλαζε όλο. Πιστεύω πολύ σε αυτό. Έχω τετράδια στο παιδικό μου δωμάτιο που γράφω μέσα ακριβώς τι και πώς. Έγραφα για τις σπουδές μου, τη δουλειά μυ σε περιοδικά, ότι θα γνωρίσω και θα συνεργαστώ με τη Ναταλία Γερμανού, θα κάνω συνέντευξη στην Άννα Βίσση… ακριβώς», αποκάλυψε ο παρουσιαστής που πρόσφατα έχασε ένα αγαπημένο του πρόσωπο.

«Άρχισε να με πιάνει ημικρανία, αυχενικό, αναγούλα και πολλά άλλα»

Ο Τάσος Τρύφωνος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not». Μέσα σε όλα αναφέρθηκε στη συνέντευξη που πήρε από τη Μαρινέλλα για λογαριασμό του ΡΙΚ και της εκπομπή «Τετ-Α-Τετ».

«Έρχομαι από Κύπρο στο σπίτι της Μαρινέλλας για τη συνέντευξη. Έχει ετοιμάσει φαγητά για να μας υποδεχτεί. Κάθομαι δίπλα στο τζάκι που είναι αναμμένο. Είμαι άγρυπνος, κουρασμένος, έχω πετάξει. Μετά από λίγη ώρα άρχισε να με πιάνει ημικρανία, αυχενικό, αναγούλα και πολλά άλλα.

Η Μαρινέλλα να έχει όρεξη να μιλήσει, είχε 30 χρόνια να μιλήσει στην τηλεόραση. Να μου λέει απίστευτα πράγματα για τον Καζαντζίδη, την καριέρα της, τη ζωή της και εγώ εκείνη την ώρα λέω κρατήσου, κρατήσου… Περιμένεις μια συνέντευξη, αλλά δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί εκείνη την ώρα. Εντάξει, τα καταφέραμε.

Είναι πολύ συγκινητικό που αγάπησε ο κόσμος την επαναφορά του «Κρίκου» μετά από 20 χρόνια στην Ελλάδα. Όταν ανέλαβα πρώτη φορά το ανέλαβα για την Κύπρο οπότε φοβήθηκα τη σύγκριση αλλά δεν ήταν τόσο συγκρίσιμα τα πράγματα. Παρόλα αυτά επειδή είναι το πιο δύσκολο φορμάτ για τον παρουσιαστή πήρα την Έλενα τηλέφωνο, με την οποία έχουμε πολύ ωραία σχέση. Πήρα με χαρά και μου λέει “ωχ!”. Μου είπε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η συμβουλή που με ξεκλείδωσε είναι “δεν θα κάνεις εμένα ούτε την Εγγλέζα αλλά τον εαυτό σου”».