Μαρία Μιχαλοπούλου: Σοκάρουν οι εικόνες - Τα αποτελέσματα από τις θεραπείες στο αιμαγγείωμα του χεριού της

Μεγάλη βελτίωση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Μιχαλοπούλου: Σοκάρουν οι εικόνες - Τα αποτελέσματα από τις θεραπείες στο αιμαγγείωμα του χεριού της

Ένα αιμαγγείωμα στο χέρι της αντιμετωπίζει εδώ και αρκετά χρόνια η Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία προκειμένου να το διορθώσει, ένα ξεκινήσει κάποιες επεμβάσεις πριν από λίγο καιρό.

Η πρώην παίκτρια του GNTM και της Φάρμας είχε αποκαλύψει πως δεν μπορεί να κάνει αρκετά πράγματα όπως για παράδειγμα να σηκώνει βάρη ή να εκτίθεται στον ήλιο για πολλή ώρα.

Για αυτό λοιπόν και αποφάσισε να ξεκινήσει μερικές θεραπείες, από τις οποίες τα αποτελέσματα είναι πια εμφανή. Η Μαρία λοιπόν μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram προκειμένου να δείξει πως φαίνεται πλέον το αιμαγγείωμα στο χέρι της.

«Πολύχρωμη και σχεδόν υγιής» έγραψε μάλιστα η Μαρία Μιχαλοπούλου σε ένα από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε.

Τα αποτελέσματα από τις θεραπείες στο αιμαγγείωμα στο χέρι της Μαρίας Μιχαλοπούλου

Τα αποτελέσματα από τις θεραπείες στο αιμαγγείωμα στο χέρι της Μιχαλοπούλου αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα από τις θεραπείες στο αιμαγγείωμα στο χέρι της Μιχαλοπούλου

Η ανάρτηση της Μιχαλοπούλου μετά το χειρουργείο με δεμένο χέρι

Λίγες μέρες μετά το πρώτο χειρουργείο που έκανε στο χέρι της, η Μαρία Μιχαλοπούλου θέλησε να περιγράψει τα φετινά της Χριστούγεννα, προχωρώντας σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Μαρία λοιπόν τράβηξε μια φωτογραφία με το δεμένο της χέρι και την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Χρόνια πολλά με υγεία αγάπη ευτυχία και χαρά σε όλο τον κόσμο. Έβαλα τα καλά μου, να ταιριάζει και η γαζα με το ρούχο γιατί έχουμε και ένα στυλ μην ξεχνάμε.

Η μαμά μου νομίζω πέρασε τα καλύτερα Χριστούγεννα, μου έφτιαξε τα μαλλιά, μου έκοψε το κρέας μπουκιτσες, μου έστυψε χυμό για βιταμίνες και γενικά της αρέσει να με νταντευει όπως ήμουν μωράκι. Εγώ δεν το λατρεύω αλλά κάνει τη μαμά μου χαρούμενη όποτε της κάνω το χατίρι. Ο μπαμπάς μου ήθελε να του πω τα κάλαντα χθες, τα είπα χάρηκε και εγώ χάρηκα μαζί του. Σήμερα κάντε και εσείς μια μικρή υποχώρηση για τους δικούς σας», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίας Μιχαλοπούλου μετά το χειρουργείο