«Θα ακολουθήσουν και άλλες...» - Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Μιχαλοπούλου μετά το χειρουργείο στο χέρι της

«Είναι κάτι που το περίμενα όλη μου τη ζωή»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Θα ακολουθήσουν και άλλες...» - Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Μιχαλοπούλου μετά το χειρουργείο στο χέρι της

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Μιχαλοπούλου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πρώτες σκέψεις της, μετά το χειρουργείο που έκανε στο αιμαγγείωμα που υπάρχει στο χέρι της.

Η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε δεχθεί επίθεση από σκύλο στο αιμαγγείωμα. Πριν από κάποια μέρες χειρουργήθηκε, ενώ όπως έχει εξηγήσει αυτό είναι κάτι που έχει από τη γέννησή της.

Η ανάρτηση της Μαρίας Μιχαλοπούλου

«Βρείτε τις διάφορες, σωστά στην δεύτερη φωτογραφία έχω βάλει σκουφάκι. Πέρα από την πλάκα χθες έκανα την πρώτη επέμβαση για το αιμαγγείωμα που έχω στο χέρι μου από τη γέννηση μου. Ναι αιμαγγείωμα είναι αυτό πράσινο-μπλε πράγμα που φαίνεται στο δεξί μου χέρι. Όχι, δεν είναι χτύπημα, είναι μπερδεμένες φλέβες. Ναι το έχω και στη μασχάλη, όχι δεν είναι αξύριστη η μασχάλη μου. Ναι πονούσε σε πολλές περιπτώσεις και με δυσκόλευε ακόμα και σε καθημερινά πράγματα.

Μην βιαστείτε να μου πείτε “καλή ανάρρωση”, γιατί θα ακολουθήσουν και άλλες επεμβάσεις. Για εσάς είναι ακόμα μια φωτογραφία αλλά για εμένα είναι κάτι που το περίμενα όλη μου τη ζωή, όσο και να πονάω αυτή τη στιγμή και θα συνεχίσω να πονάω για καιρό, απλά ανυπομονώ να τελειώνει αυτή η ιστορία και μετά θα επιστρέψω στην δράση», έγραψε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Ο εκνευρισμός της Μαρίας Μιχαλοπούλου στο Ποιος Είναι Πρωινιάτικα

Στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και τη Μαρία Αντωνά μίλησε το πρωί της Πέμπτης (9/12) η Μαρία Μιχαλοπούλου. Η πρώην παίκτρια του GNTM αναφέρθηκε στα κάστινγκ που την έχουν απορρίψει, αλλά και στα πλάνα στα ντους της Φάρμας.

«Στο GNTM πήγα γιατί ήθελα να γνωρίσω το μόντελινγκ και έτσι γνώρισα και τον τηλεοπτικό κόσμο και κατάλαβα ότι δεν με γεμίζει. Στη Φάρμα πήγα γιατί χρειαζόμουν τα χρήματα. Θα κάνω κάθε εβδομάδα ενέσιμες επεμβάσεις για το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και 21 χρόνια.

Σε ότι κάστινγκ έχω πάει με έχουν απορρίψει γιατί είμαι διάσημη. Άμα ο άλλος θέλει να δείξει το μαγιό του, θέλει να δείξει το μαγιό του, δεν θέλει να δείξει εμένα. Είχα μακριά μαλλιά για να τα πιάνω κοτσίδα που βοηθάει στις αγροτικές δουλειές. Το ότι είμαι εξοικειωμένη με τη φύση, δεν σημαίνει ότι η Φάρμα ήταν παιχνιδάκι για μένα.

Έλεος ρε παιδιά με αυτό, έλεος. Έλεος με το κομμάτι το δημοσιογραφικό πάνω στο μπάνιο. Και εμένα με είχε ρωτήσει ο Λιάγκας “ρε Μαρία, με τόσο ωραίο σώμα πώς και δεν είχαν δείξει κι εσένα να κάνεις μπάνιο;”. Τι θέλεις να απαντήσω πάνω σε αυτό;

Δεν μου αρέσει που δίνουν επιλεκτικά τηλεοπτικό χρόνο σε κάποια πρόσωπα μέσα στη Φάρμα που θεωρούν ότι έχουν καλύτερο σώμα. Όταν εγώ έκανα μπάνιο ή ο Πάτρας ή ο Ιατρόπουλος το περνούσαν στο ντούκου. Αλλά όταν έκανε ένα συγκεκριμένο άτομο μπάνιο, έκαναν zoom στα πάντα», κατέληξε η Μαρία Μιχαλοπούλου.