DWTS: Απόψε ο μεγάλος τελικός - Πασίγνωστος παρουσιαστής ο τελευταίος guest star

Έρχονται εκπλήξεις και ανατροπές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
DWTS: Απόψε ο μεγάλος τελικός - Πασίγνωστος παρουσιαστής ο τελευταίος guest star

Απόψε 28/1 το βράδυ πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του Dancing with the stars στις 21:00, με ένα special guest ο οποίος θα ξεδιπλώσει τις χορευτικές του ικανότητες -δείτε εδώ τα highlights του ημιτελικού-.

Τα τέσσερα ζευγάρια που έφτασαν στο μεγάλο φινάλε θα διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν το έπαθλο. Αυτά είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης, η Βασιλική Μιλλούση, η Τζώρτζια Γεωργίου και ο Dominik Stars με τους χορευτές τους, οι οποίοι θα χορέψουν για τελευταία φορά και θα δώσουν το 100% του εαυτού τους.

Special guest ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος θα έχει έναν ρόλο – έκπληξη!

Απόψε ο μεγάλος τελικός του Dancing with the stars

«Δεν πέρασα καλά στο DWTS, υπήρχαν άνθρωποι που...»

Το πρωί της Πέμπτης 30/12 η Βίκυ Κάβουρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για το DWTS που δεν πέρασε καλά, αλλά και για τον Παντελή Καναράκη με τον οποίο δεν έχει καμία επαφή μετά από όλα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους.

«Τα Χριστούγεννα φέτος για μένα είναι… τρομερά, νομίζω όμως ότι έχουμε μπει στην αρχή του τέλους. Αυτό που με τρομάζει πιο πολύ είναι ότι θα περάσω τη γιορτή μου μόνη μου. Σε όλη μου τη ζωή σχεδίαζα για να μου φύγουν τα νεύρα. Και τις περισσότερες φορές σχεδίαζα εσώρουχα, μαγιό.

Έτσι αποφάσισα πέρυσι που βρέθηκα χωρίς δουλειά να ξεκινήσω τη δική μου σειρά. Μου έχει συμβεί να δυσκολεύομαι να πληρώσω το ενοίκιο. Οι ηθοποιοί τα βγάζουν πολύ δύσκολα πέρα αν δεν κάνουν δύο και τρεις δουλειές.

Δεν πέρασα πολύ καλά στο DWTS. Υπήρχαν άνθρωποι εκεί που δεν με συμπαθούσαν πολύ εκείνη την περίοδο και μου το έβγαλαν ξινό. Με τον Παντελή Καναράκη δεν μιλάμε, φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον θα συζητηθεί αυτό που έγινε. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι έτοιμη να του μιλήσω».