Dwts - highlights 23/1: Το πρόωρο φινάλε και το ζευγάρι που αποχώρησε πριν τον τελικό

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Dwts - highlights 23/1: Το πρόωρο φινάλε και το ζευγάρι που αποχώρησε πριν τον τελικό

Ακόμη ένα live DWTS παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής 23/1 και ανατρεπτικό. Είδαμε την Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει το πρόωρο τέλος, μια έκπληξη γενεθλίων, αλλά και το ζευγάρι που αποχώρησε.

Τα 23/1 highlights του DWTS

Φωτιά στα κόκκινα η Βίκυ Καγιά - Η ανακοίνωση που έκανε για τον τελικό

Όλα τα βλέμματα μαγνήτισε η Βίκυ Καγιά, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα κατακόκκινο δαντελωτό φόρεμα, αρκετά εντυπωσιακό και τολμηρό.

Η όμορφη παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό του σόου μαζί με τον Λάμπρο Φισφή, με τους ίδιους να δηλώνουν περήφανοι για την πορεία των ζευγαριών που κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο ημιτελικό (δείτε εδώ ποιο ζευγάρι αποχώρησε προχθές).

Μάλιστα, η ίδια ανακοίνωσε μεταξύ άλλων πως πρόκειται να δούμε στην σκηνή την Μαρίνα Λαμπροπούλου σε μια συγκλονιστική χορογραφία, τον Ρένο Ρώτα σε ένα jive και την πρωταθλήτρια Αλεξάνδρα Σταματοπούλου να δίνει τον καλύτερό της εαυτό. Επιπλέον, θα παρακολουθήσουμε τον πρώτο jive marathon, με τα ζευγάρια να χορεύουν δεύτερη φορά και να έχουν ακόμα μια ευκαιρία για έξτρα βαθμούς.

Τέλος, οι παρουσιαστές αποκάλυψαν πως τα τέσσερα ζευγάρια που θα περάσουν στην επόμενη φάση, θα είναι και εκείνα που θα περάσουν στον τελικό της επόμενης Παρασκευής (28/1).

Γενέθλια για τον Έντουαρντ Στεργίου - Η έκπληξη που δέχτηκε στον αέρα του σόου

Πολλές εκπλήξεις έκρυβε το χθεσινό επεισόδιο, με τα ζευγάρια να δίνουν το εκατό τοις εκατό του εαυτού τους, για να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

Κατά την διάρκεια μάλιστα της βραδιάς, η Βίκυ Καγιά που ήταν άκρως εντυπωσιακή με το κόκκινο φόρεμα της επεφύλασσε μια όμορφη έκπληξη στον Έντουαρντ, αφού είχε τα γενέθλιά του.

Συγκεκριμένα, μετά την εμφάνισή του με την παρτενέρ του, Ελισάβετ, που κατάφεραν να συγκινήσουν τους κριτές, η παρουσιάστρια μαζί με τους τέσσερις κριτές και όλο το πλατό ευχήθηκαν στο μοντέλο, με τον ίδιο φυσικά να συγκινείται και να εκφράζει την χαρά του που βρίσκεται εκεί.

Αυτό είναι το ζευγάρι που δεν κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό

Τελικά αυτοί που δεν κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό του “Dancing with the stars” ήταν ο Έντουαρντ Στεργίου με την ντάμα του.

Ο @edw4rd_stergiou και η @elisavet_mantani αποχώρησαν μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό! Τι κρατάνε από αυτό το ταξίδι και ποια είναι τα συναισθήματα τους; #DWTSgr @starchanneltv #StarChannelTV

Posted by Dancing With The Stars GR on Sunday, January 23, 2022