Ανατροπή στην διαθήκη του Γιώργου Τράγκα - «Υπάρχει περίπτωση τα ακίνητα να...»

Η αποκάλυψη στον αέρα του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανατροπή στην διαθήκη του Γιώργου Τράγκα - «Υπάρχει περίπτωση τα ακίνητα να...»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής (28/1) ο Πάρις Κουρτζίδης. Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην διαθήκη του Γιώργου Τράγκα, τονίζοντας πως υπάρχει περίπτωση τα ακίνητα που βρίσκονται στην περιουσία του να μην του ανήκουν.

Ανατροπή στην διαθήκη του Τράγκα

«Εγώ δεν διαφωνώ στο αν πράγματι αυτή η περιουσία είναι του Γιώργου Τράγκα ότι είναι μια πολύ μεγάλη περιουσία. Ο ίδιος δεν έκρυβε ότι είναι εύπορος.

Σε κάθε περίπτωση αν αυτή η περιουσία είναι πλέον στα χέρια της οικογένειας, αν πράγματι αποτελεί τριβή μεταξύ της οικογένειας αλλά ακόμη και λιγότερη να είναι εγώ καλώ την οικογένεια να έρθει να συζητήσουμε για τη σύσταση ενός ιδρύματος στο όνομα του Γιώργου Τράγκα προκειμένου άνθρωποι να βοηθηθούν. Υπάρχει περίπτωση να μην είναι δικά του γιατί αν και ήταν εύπορος δεν το είχε προσδιορίσει».

Ανατριχιαστικές εικόνες από το γραφείο του Γιώργου Τράγκα λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, βρέθηκε στο γραφείο του Γιώργου Τράγκα και μας έδειξε το εσωτερικό του. Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του από κορωνοϊό, και την κηδεία του στην Παναγία Ελευθερώτρια Κηφισιάς, οι εικόνες είναι πού ανατριχιαστικές.

«Είναι πολύ δύσκολο. Δε δέχομαι ότι ο Γιώργος Τράγκας πέθανε. Δεν περιμέναμε με τίποτα ότι ο Γιώργος θα φύγει έται. Δε ξέρω αν επηρεάστικε θετικά ή αρνητικά από το περιβάλλον του, πάντως δεν πείστηκε. Παρέα συνεργατών που να τον «έφαγαν» ή να τον επηρέασαν, δεν υπάρχει. Η σύζυγός του και οι γιοί του είναι σίγουρα κλονισμένοι και συντετριμμένοι. Τα τελευταία του λόγια ήταν «Πάρι σε αγαπώ πολύ». Είχε παράπονο που τον έλεγαν ακραίο και αντιεμβολιαστή ή αρνητή» ανέφερε ο Πάρις Κουρτζίδης, ο εκπρόσωπος του κόμματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» που είχε δημιουργήσει ο δημοσιογράφος.

«Δυστυχώς δεν μπόρεσα να τον πείσω να ακολουθήσει αυτό που με τόση προσπάθεια και επιθυμία ήθελα να κάνει. Επιτακτικά προσπάθησα επί ένα μήνα περίπου. Δε ξέρω ποιος τον έφαγε. Νομίζω ότι δεν είναι κατάλληλη ώρα και στιγμή τώρα για να αναζητά κανείς ποιος φταίει και ποιος όχι. Δε θέλω να θυμάμαι τίποτα από τις τελευταίες στιγμές του Γιώργου γιατί στεναχωριέμαι. Δυστυχώς δεν πίστευε ότι μπορεί αυτός να προσβληθεί και να περάσει όλη αυτή τη διαδικασία με τον κορονοϊό. Νόμιζε ότι ήταν άτρωτος. Ήθελε να το περάσει στο πόδι παίρνοντας απλώς μια αντιβίωση», εξομολογήθηκε ο προσωπικό του γιατρός.