Αποκαλύφθηκε στο Super Κατερίνα - Στη φυλακή πρώην παίκτης του MasterChef

Η αποκάλυψη για την εμπειρία που τον σημάδεψε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποκαλύφθηκε στο Super Κατερίνα - Στη φυλακή πρώην παίκτης του MasterChef

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Πέμπτης (27/1) ο Διονύσης Πρώιος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ερωτική ταινία που γύρισε καθώς και στην εμπειρία που είχε ζήσει στην φυλακή πριν από κάποια χρόνια.

Η αποκάλυψη του πρώην παίκτη του MasterChef, Διονύση Πρώιου για τη φυλακή

«Όταν ένα άνθρωπος έχει μαγαζιά νυχτερινά και γίνονται διάφορα στο μαγαζί έγινε… Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά γιατί εγώ μεγάλωνα μόνος μου το παιδί μου, και ξαφνικά βρέθηκα να περιμένω το δικαστήριο μου 9 μήνες ίσα με μία γέννα. Θυμάμαι τη τελευταία μέρα το πρωί είχα δικαστήριο και το βράδυ όταν βγήκα έτρωγα σούσι με τους φίλους μου» σημείωσε ο Διονύσης Πρώιος.

Έγινε ιερέας ο πρώην παίκτης του MasterChef - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Πολλές διαφορετικές ασχολίες έχει αποκτήσει ο Διονύσης Πρώιος, μετά το τέλος του Masterchef. Ο ίδιος συγκεκριμένα πριν καιρό ήταν πρωταγωνιστής σε ερωτικές ταινίες ενώ τώρα αποφάσισε να γίνει... ιερέας.

Ο ίδιος συγκεκριμένα είχε μιλήσει το πρωί της Πέμπτης (11/11) στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και αποκάλυψε πως μετά το ριάλιτι μαγειρικής βρήκε κλειστές πόρτες για αυτό και αναγκάστηκε να δοκιμαστεί σε διαφορετικά πράγματα.

«Από μικρό παιδί πάντα ο Θεός ήταν στη ζωή μου. Όταν έφυγε ο γιος μου αποφάσισα να γίνω ιερέας. Διάβασα, ψάχτηκα και πριν από μερικούς μήνες ήρθες το πτυχίο μου και έγινα “Πάτερ Νιόνιος”. Πλέον μπορώ να παντρεύω και να βαπτίζω στην εκκλησία του σύμπαντος. Έχω κάνει ήδη έναν γάμο,, το καλοκαίρι, στην Καλαμάτα.

Από όταν βγήκα από το παιχνίδι, άρχισε αυτό με τον κορωνοϊό. Ήθελα να κάνω εκπομπή μαγειρικής, μου έκλεισαν τις πόρτες. Έγραψα ένα βιβλίο και πάλι βρήκα κλειστές πόρτες. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με το όνομά μου. Ξαφνικά μου ήρθε μια πρόταση από τον Σειρηνάκη, μίλησα με τη μαμά μου, τελικά βρήκαμε μια “συνταγή” για το τι θα κάνουμε και να έχει και ερωτικό περιεχόμενο. Δεν με ντούμπλαρε κανείς, είμαι ο ίδιος στις σκηνές».

Το Youweeekly.gr εξασφάλισε μάλιστα και τις πρώτες φωτογραφίες του ως ιερέας καθώς και τη βεβαίωση που πήρε από την σχολή που παρακολούθησε.

Διονύσης Πρώιος MasterChefΔιονύσης Πρώιος ιερέας