Άρης Σερβετάλης: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη - Τι συνέβη

«Λυπάμαι πολύ γι’ αυτούς που μπήκαν στη διαδικασία να...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άρης Σερβετάλης: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη - Τι συνέβη

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο Άρης Σερβετάλης καθώς άγνωστοι χάκαραν τον λογαριασμό του στο instagram και προσπάθησαν να αποσπάσουν χρήματα από τους followers του. Ο λογαριασμός του ωστόσο λίγες μέρες μετά επέστρεψε στα χέρια του ηθοποιού.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε τα νεότερα με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram, δημοσιεύοντας μια σειρά από instastories, ζητώντας μάλιστα συγγνώμη από εκείνους που έπεσαν θύματα και έδωσαν τα χρήματά τους.

Η δημόσια συγγνώμη του Σερβετάλη

«Καλημέρα σας, υπήρξε ξαφνικά ένας haker. Καινούργιο φαινόμενο, δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω. Ήταν πολύ ευγενικός. Μου είπε ότι τον λογαριασμό θα τον διαχειρίζεται εκείνος για ένα διάστημα και μετά θα επιστρέψει σε εμένα. Δεν ανησύχησα πολύ μέχρι που είδα ότι ζητάει κάποια χρήματα για ορφανά, αστέγους που ίσως πηγαίνουν σε κάποιον λογαριασμό στην Τουρκία, δεν ξέρω.Εκεί είπα ότι μάλλον κάτι δεν είναι πολύ φυσιολογικό.

Απευθύνθηκα στις αρχές, στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Έκαναν ότι μπορούσαν οι άνθρωποι. Δυστυχώς δε γινόταν να σταματήσει εκείνη τη στιγμή. Λυπάμαι πολύ γι’ αυτούς που μπήκαν στη διαδικασία να καταθέσουν κάποια χρήματα αλλά νομίζω ότι η αξία της πρόθεσης και της προαίρεσης είναι πιο σημαντική από το να την εκμεταλλευτεί κάποιος. Τώρα ο λογαριασμός ήρθε πάλι σε μένα, τον διαχειρίζομαι εγώ» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άρης Σερβετάλης.

Τα πρώτα λόγια μετά το σάλο με τον "Ρινόκερο"

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τον Άρη Σερβετάλη, μία εβδομάδα μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με την αποχώρησή του από την παράσταση "Ρινόκερος" και λίγο μετά την αντικατάστασή του από τον Αιμιλιανό Σταματάκη.

Ο Άρης Σερβετάλης δε θέλησε να κάνει συγκεκριμένες δηλώσεις για το θέμα, ωστόσο ήταν πολύ ευγενικός με τους δημοσιογράφους και τους προσέφερε μάλιστα και ένα μανταρίνι γιατί τον περίμεναν αρκετή ώρα.

«Θα σας δώσω ένα μανταρίνι γιατί πρέπει να περιμένατε πολύ ώρα. Πάρτε ένα μανταρινάκι», είπε αρχικά ο ηθοποιός και προσέφερε το μανταρίνι στη δημοσιογράφο που του έκανε την ερώτηση.

Στη συνέχεια στην ερώτηση για το αν άκουσε τα καλά λόγια που είπε για τον ίδιο ο Γιάννης Κακλέας, σχολίασε: «Τα άκουσα, καλή επιτυχία του εύχομαι».