Σπασμένα ρολά και τζάμια - Σε άθλια κατάσταση το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη μετά την έκρηξη στη Συγγρού

«Κλείστηκα στο δωμάτιο, δεν ήξερα τι να κάνω»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σπασμένα ρολά και τζάμια - Σε άθλια κατάσταση το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη μετά την έκρηξη στη Συγγρού

Σε απόσταση 200 μέτρων από το σημείο που σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη στη Συγγρού βρισκόταν το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός το πρωί της Παρασκευής (28/1) στην εκπομπή Super Κατερίνα, οι ζημιές είναι μεγάλες.

Όπως εξήγησε η ηθοποιός έχουν διαλυθεί τα τζάμια και τα ρολά του σπιτιού ενώ ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα και από το κρύο.

Εικόνες από το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη μετά την έκρηξη στη Συγγρού

«Ταλαιπωρία μεγάλη όλη νύχτα, δεν έμεινε ούτε ρολό, ούτε τζάμια, ούτε τίποτα. Δεν είχα καταλάβει εγώ κοιμόμουνα, κάποια στιγμή σηκώθηκα και γινότανε ο χαμός. Είχε τέτοιο κρύο που δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν ξέρουμε από τι προήλθε, έξω υπήρχε ένα δέντρο πεσμένο, το οποίο μπορεί να έπεσε από τα χιόνια. Έχω καταστροφές στο σπίτι, πολλά γυαλιά. Ήρθαν συνεργία, έβαλαν τζάμια και κάπως συμμαζεύτηκαν. Δεν ξέρω τι να κάνω, η Κινέτα, κάηκε και εκείνη», δήλωσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Έκρηξη στη Συγγρού: Οφείλεται σε φιάλη υγραερίου; - Τα πρώτα συμπεράσματα

Το πρωί της Τετάρτης 26/01 όπως έγινε γνωστή η είδηση, σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη στην αρχή της Λεωφόρου Συγγρού, η οποία έγινε αισθητή από πολλά διαφορετικά σημεία της Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, τα α νεότερα στοιχεία από τις έρευνες, σύμφωνα με πηγές από την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, φαίνεται να ανατρέπουν όσα γνωρίζαμε έως τώρα για την έκρηξη. Και αυτό, καθώς το κτήριο στον αριθμό 3 της Συγγρού δεν έχει παροχή φυσικού αερίου.

Αντίθετα, φυσικό αέριο διαθέτει το κτήριο στον αριθμό 7. Καθώς φαίνεται, το ωστικό κύμα από την έκρηξη στη Συγγρού 3 προκάλεσε διαρροή στην παροχή φυσικού αερίου μεταξύ των αριθμών 5 και 7.

Οι τεχνικοί της Εταιρείας εκτιμούν ότι η έκρηξη στον αριθμό 3 προκλήθηκε από φιάλη υγραερίου, την οποία ενδεχομένως να χρησιμοποιούσε ο 78χρονος τραυματίας.