Βίβιαν Δράκου: «Όταν έβλεπα σκηνές που φιλούσε άλλες....» - Η αποκάλυψη για τον Θανάση Πατριαρχέα

«Δεν μου έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα και γι’ αυτό δεν έχω την ανασφάλεια»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βίβιαν Δράκου: «Όταν έβλεπα σκηνές που φιλούσε άλλες....» - Η αποκάλυψη για τον Θανάση Πατριαρχέα

Στην εκπομπή «Μαμάδες» βρέθηκαν καλεσμένοι ο Θανάσης Πατριαρχέας και η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου. Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε για τη γνωριμία και την ξαφνική πρώτη εγκυμοσύνη.

Οι δηλώσεις Πατριαρχέα - Δράκου

«Ήμασταν σε ένα πάρτι, γνωριστήκαμε και από τότε δεν σταματήσαμε να είμαστε μαζί. Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν ένα υπέροχο χαμόγελο, αλλά ήταν ψηλή, μεγαλόσωμη. Έτσι, μου έβγαλε μία θετική αύρα, μία απλότητα… Ο ερχομός της κόρης μας ήρθε αιφνιδιαστικά με μεγάλη χαρά. Ήταν ένα μαγικό ταξίδι που ξεκίνησε από το πουθενά και μας οδήγησε στα πάντα. Όποτε είχαμε υποψίες ότι μπορεί να είναι ξανά έγκυος η Βίβιαν, ήμουν συνεχώς με ένα κινητό. Μου έλεγε “δεν είμαι, δεν είμαι”. Και θυμάμαι, με έπιασε εξαπίνης, με τραβούσε βίντεο, μου το ανακοινώνει και ήταν πολύ ωραίο» ανέφερε ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Για τον ρόλο που υποδύεται του «Άγγελου» στον Σασμό -διαβάστε εδώ κι ένα spoil για την σειρά-, είπε: «Είμαι ευγνώμων κατ’ αρχάς που είμαι στον Σασμό. Είναι ένας ρόλος που θεωρώ ότι είναι αρκετά κοντά μου. Ο “Άγγελος” ψάχνει την αλήθεια και το ψάχνει με ένα θετικό τρόπο».

Με τη σειρά της, η Βίβιαν Δράκου ανέφερε: «Ο Θανάσης δεν μου έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα και γι’ αυτό δεν έχω την ανασφάλεια. Όταν έβλεπα σκηνές, που φιλούσε άλλες γυναίκες, δεν είναι και το καλύτερό μου. Του έλεγα “είσαι τόσο καλός που είναι λες και φιλάς εμένα”».

Η αποκάλυψη για την βάφτιση της δεύτερης κόρης τους

Σε πελαγή ευτυχίας πλέουν αυτό το διάστημα ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου. Ο ηθοποιός του Σασμού αποκάλυψε πως βρίσκονται σε προετοιμασίες βάφτισης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο “Secret” που κυκλοφορεί μαζί με τα “Παραπολιτικά” το ζευγάρι θα δώσει στην δεύτερη κόρη του το όνομα, Κύνθια.

Η Βίβιαν Δράκου μάλιστα μίλησε στην εφημερίδα για την επιλογή του ονόματος αυτού: «Ψάχναμε με τον Θανάση (Πατριαρχέα) ονόματα και καταλήξαμε σε αυτό, γιατί της ταιριάζει πολύ. Γιατί η Κύνθος είναι στη Δήλο, ήταν το αγαπημένο νησί των θεών και έχει ωραία ενέργεια. Έτσι, “κλειδώσαμε” αυτό το όνομα.

Σκεφτόμαστε να τις βαφτίσουμε το ίδιο χρονικό διάστημα, αλλά διαφορετικές μέρες, στο χωριό μας, στο Εξοχικό Κορώνης, που είναι κοντά στην Πύλο. Θέλουμε να κάνουμε παραδοσιακές βαφτίσεις και να ακολουθήσει γλέντι. Θέλουμε να κάνουμε θρησκευτικό και να πάρουμε την ευλογία, αλλά ακόμα δεν είναι κάτι στα άμεσα σχέδιά μας, καθώς λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν υπάρχει χρόνος να γίνει όπως θέλουμε».

 Έσκασαν τα ευχάριστα για τον ηθοποιού του Σασμού, Θανάση Πατριαρχέα