«Δεν θα αργήσω να μάθω...» - Το spoiler που έδωσε ο Θανάσης Πατριαρχέας για την σειρά Σασμός

Η αποκάλυψη του ηθοποιού για τις εξελίξεις που πρόκειται να σημειωθούν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν θα αργήσω να μάθω...» - Το spoiler που έδωσε ο Θανάσης Πατριαρχέας για την σειρά Σασμός

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (23/1) ο Θανάσης Πατριαρχέας. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του στον Σασμό, δίνοντας κι ένα spoiler ενώ ανακοινώθηκαν μάλιστα και μερικά άσχημα νέα για την σειρά.

Οι δηλώσεις του Πατριαρχέα για τον Σασμό και την ζωή του

«Η σχολή μου πληρωνόταν από εκεί και ήμουν τυχερός γιατί ήταν δύσκολα χρόνια. Κάθε μέρα παλεύω με τους δαίμονές μου. Όταν έχω ανάγκη την γυναίκα μου, χωρίς καν να το ζητήσω, είναι δίπλα μου.

Δεν θέλω να φοβάμαι τίποτα. Θέλω να μεγαλώνουμε μαζί με τα παιδιά μας και ό,τι δυσκολίες και να υπάρξουν θα προσπαθούμε εκείνη τη στιγμή να τις αντιμετωπίζουμε. Δεν μπορώ να ζω με το άγχος».

Για τον «Σασμό»: «Δεν θα αργήσω να μάθω ποιος είναι ο πατέρας μου. Θα χαρώ γιατί τελειώνει η αναζήτηση, όμως πρέπει να το αντιμετωπίσω γιατί είμαι στη μέση μιας δύσκολης κατάστασης».

Για τη σχέση του με τη Στέλλα: «Θα περάσει από πολλά κύμματα. Με τον γιατρό ήμαστε κοντά. Θέλουμε να βρίσκουμε την αλήθεια και την ψάχνουμε με χαμόγελο, χωρίς, γκρίνια και δεύτερες σκέψεις αλλά με καθαρή ψυχή».

Την ώρα που η Θοδώρα παντρεύεται ο Πετρής ξεψυχάει - Το ανατριχιαστικό trailer του Σασμού για την Δευτέρα 24/1

Ο θάνατος του Πετρή στον Σασμό έχει γίνει γνωστός εδώ και πολύ καιρό και ο ALPHA θα προβάλλει επιτέλους το συγκεκριμένο επεισόδιο την Δευτέρα 24/1.

Ο Αστέρης κρατώντας όπλο, πηγαίνει να συναντήσει τον Πετρή. Είναι εξοργισµένος µαζί του και πιστεύει πως σχετίζεται µε τον φόνο. Οι δυο τους λογομαχούν και έχουν έναν άσχημο καβγά. Κρατούν τα όπλα τους στο χέρι, αλλά κανείς από τους δύο δεν είναι ικανός να γίνει δολοφόνος.

Μία μοιραία στιγµή, όµως, τα αλλάζει όλα. Ο Αστέρης πυροβολεί για εκφοβισµό, αλλά η σφαίρα τελικά πετυχαίνει τον Πετρή, ο οποίος σωριάζεται στο έδαφος αιμορραγώντας. Ο Αστέρης είναι σοκαρισµένος. ∆εν µπορεί να πιστέψει την τραγωδία που εξελίσσεται µε εκείνον πρωταγωνιστή. Λίγα λεπτά µετά, συνειδητοποιεί πως σκότωσε τον αδελφό της γυναίκας που αγάπησε αλλά και πως µόλις άνοιξε ακόμη µία βεντέτα και έναν κύκλο αίµατος.