Έφυγε τρέχοντας μόλις τον ρώτησαν για την έκρηξη στην Συγγρού - Η αντίδραση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στις κάμερες

«Το θέμα είναι να το ξεπεράσουμε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έφυγε τρέχοντας μόλις τον ρώτησαν για την έκρηξη στην Συγγρού - Η αντίδραση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στις κάμερες

Έξω από το θέατρο όπου παίζεται η θεατρική παράσταση “Κουρέας της Σεβίλλης” περίμεναν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο το βράδυ της Πέμπτης 27/1,

Αφορμή για αυτό στάθηκε η έκρηξη που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Συγγρού σε κτήριο που βρίσκεται απέναντι από το σπίτι του, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στον προσωπικό χώρο του. Ο ηθοποιός έφτασε αρκετά βιαστικός στο θέατρο και προσπάθησε να αποφύγει τους δημοσιογράφους.

Ο ίδιος αρκετά ευγενικός όπως πάντα δεν απάντησε στις ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με το περιστατικό, σχολιάζοντας μόνο: «Παιδιά εντάξει, όλα καλά. Παιδιά το θέμα είναι να το ξεπεράσουμε, δε γίνεται να το ξαναθυμόμαστε» και έπειτα έφυγε τρέχοντας.

Η αντίδραση του Χαραλαμπόπουλου στις κάμερες για την έκρηξη στην Συγγρού

«Ήταν σοκαριστικό»

Το πρωί της Τετάρτης 26/01 ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μαζί με την σύζυγό του, Λίνα Πρίντζου έζησαν στιγμές τρόμου μετά από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στο απέναντι κτίριο στη Συγγρού από το σπίτι τους.

Μάλιστα, οι έρευνες των αρχών για τα αίτια συνεχίζονται, ενώ στο σπίτι του 78χρονου βρέθηκαν φυσίγγια και κάλυκες. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Star όπου αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός αλλά και στο σοκ που βίωσε, μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί.

«Μετά το σοκ της πρώτης στιγμής περνάει πολύ ώρα για να αισθανθείς τι ακριβώς έχει συμβεί. Προσπαθείς να σώσεις ότι σώζεται. Οι μπαλκονόπορτες έπεσαν πάνω στο κρεβάτι μας. Ήταν σοκαριστικό, ένα βομβαρδισμένο τοπίο από την έκρηξη απέναντι. Θα είχε σκοτωθεί κόσμος αν δεν ήταν αργία γιατί τέτοια ώρα έχει αυτοκίνητα στην Συγγρού».