Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Σε σοκ η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της με την αποκάλυψη του καλεσμένου της

Τι συνέβη;

Σε σοκ η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της με την αποκάλυψη του καλεσμένου της
News 28.01.2022 16:19
Από Ίρις Βίλα

Το μεσημέρι της Παρασκευής 28/01 ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» με αφορμή την συμμετοχή του σε τρία επεισόδια στη σειρά του Mega, Συμπέθεροι από τα Τίρανα.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αλλά και πρόεδρος του ΣΕΗ ανέφερε μεταξύ άλλων την πρώτη τους συνάντηση που στην ουσία ήταν το πρώτο γύρισμα της Ελένης και η παρουσιάστρια τα έχασε on air. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει σε ποια σειρά αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο Netfix.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα

«Δεν έκανα ποτέ παιδί γιατί...» - Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για την προσωπική του ζωή

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ήταν άκρως εξομολογητικός. Μίλησε όχι μόνο για τις καταγγελίες χωρίς να μασάει τα λόγια του, αλλά και για την σειρά του Netflix στην οποία πρόκειται να πρωταγωνιστήσει.

Όταν ο ηθοποιός έκατσε στο πλατό, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε πως στην έναρξη τα είπε πολύ κοφτά και έξω από τα δόντια, καθώς πολλοί συνάδελφοι του τον εκτίμησαν ξαφνικά λόγω των καταγγελιών.

«Τα είπα λίγο Σπύρο, έξω από τα δόντια την ώρα που έκανα την έναρξη. Είπα ότι αδικήθηκε πάρα πολύ… πριν γίνει όλη αυτή η κακή ιστορία με τις καταγγελίες, εσύ μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα έγινε το «μήλον της έριδος» και έγινες ο «Σπύρος μας ο καλός, ο γλυκός, ο αγαπημένος» και ποιος θα πρωτοπρολάβει να πάρει τον Σπύρο. Και θα τα πούμε έξω από τα δόντια.

Πού είναι ο Σπύρος μας τόσα χρόνια; Πού ήτανε… όχι Σπύρο μου θα τα πω… γιατί κάπου με πιάνει μια τσαντίλα κιόλας αυτό το πράγμα και το ξέρεις», του είπε εμφανώς ενοχλημένος με όλους εκείνους που ξαφνικά τον εκτίμησαν.

Τότε ο ηθοποιός απάντησε: «Το αντιμετωπίζω πολύ ψύχραιμα. Το όνομά μου εκτοξεύθηκε, αλλά τα μυαλά μου δεν πήραν αέρα. Η αναίτια επίθεση που δέχτηκα (από Λιγνάδη) με εξύψωσε τόσο πολύ που άρχισαν όλοι να δείχνουν ότι με αγαπάνε, ακόμα και αυτοί που δεν με αγαπούσαν. Καταλαβαίνω τους ανθρώπους που μου ζητάνε συγγνώμη με τον τρόπο τους και γελάω με άλλους που μου δείχνουν τόσο μεγάλη αγάπη, ενώ ξέρω ότι δεν ισχύει. Δεν περιαυτολογώ, αλλά είμαι ένας καλός ηθοποιός και όλοι με ήθελαν στις δουλειές τους.

Δεν έχω ζητήσει ποτέ πολλά χρήματα και δεν κοίταξα ποτέ αν είναι μεγάλος ή μικρός ο ρόλος», τόνισε και συνέχισε: «Δεν έχω νιώσει πόνο, αλλά πικρία όταν με εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά. Τους δάνεισα χρήματα για να γίνει μια δουλειά και δεν μου τα επέστρεφαν ποτέ. Εκτός από τα προβλήματα με το MeToo και τον κορωνοϊό, δεν μας δίνουν τα δικαιώματα και από τις πλατφόρμες. Κάνουμε μεγάλους αγώνες»

«Οι φίρμες σνόμπαραν το σωματείο παλιά, τώρα όχι. Ειδικά όταν ξεκίνησε το πρόβλημα του κορωνοϊού ήρθαν ακόμα και πολύ παλιοί ηθοποιοί», εξήγησε και επεσήμανε: «Βοηθάνε πάρα πολύ πια και δίνουν χρήματα. Μερικοί έδωσαν πολλά χρήματα για να βοηθήσουν άλλους ηθοποιούς που είχαν πρόβλημα στον κορωνοϊό. Χρειάζονται οι συλλογικές συμβάσεις για να ξέρει ο μικρός ηθοποιός τι πρέπει να παίρνει. Τα τελευταία 15 χρόνια παρουσίαζαν ότι οι εργαζόμενοι στο θέατρο είχαν σαν πρώτη τους μέρα εργασίας την πρεμιέρα και όχι τις πρόβες. Το υπουργείο Πολιτισμού όταν χρειαστήκαμε βοήθεια μας βοήθησε».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μπιμπίλας κατά Σερβετάλη: «Πως ένας άνθρωπος που λέει πως είναι τόσο μέσα στην πίστη…»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Μίλησα με τον Χαϊκάλη για την επιστροφή του, νιώθει παράξενα»

Share