Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Σπύρος Μπιμπίλας: «Στην αρχή νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα» - Η αποκάλυψή για το «The Crown»

Όλα όσα ανέφερε

Σπύρος Μπιμπίλας: «Στην αρχή νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα» - Η αποκάλυψή για το «The Crown»
News 28.01.2022 17:34
Από Ίρις Βίλα

Το μεσημέρι της Παρασκευής 28/01 ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» όπου μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε για την συμμετοχή του στο «The Crown» αλλά και σε ένα άλλο γεγονός που άφησε "άφωνη" την Ελένη Μενεγάκη.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα

«Προσέχω πάντα τι λέω, για να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές. Συχνά εμφανίζομαι παντού, γιατί και πολλές δουλειές κάνω και σε πολλά είμαι ανακατεμένος.

Δεν χρειάζεται να είσαι πάντα με την μπουνιά στο χέρι, μπορείς και με συνεννόηση. Το σωματείο βοηθάει τους εργαζόμενους μίας ομάδας και νιώθω άσχημα όταν κάποιος δεν θέλει να είναι σε αυτό. Δεν είναι μόνο ότι με συμπαθούν.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας περιέγραψε πως βρέθηκε να συμμετέχει στη δημοφιλή σειρά «The Crown». Όλα ξεκίνησαν όταν δέχτηκε μία κλήση από την casting director, η οποία του πρότεινε να κάνει δοκιμαστικό για το ρόλο του Γιάννη Λάτση.

Στην αρχή νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα! Από την οντισιόν πέρασαν 27 άτομα και διάλεξαν εμένα. Είπα πως αν με επιλέξουν, θα πρέπει να έρθει και βοηθός μαζί μου για να συνεννοηθώ, γιατί τα αγγλικά μου είναι του τουρίστα».

Όπως αποκάλυψε, εξαιτίας του κορωνοϊού η παραγωγή αρνήθηκε να του παρέχει βοηθό, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να τους δηλώνει πως θα αρνηθεί τον ρόλο, όμως τελικά… υπέκυψαν και του έφεραν βοηθό.».

"Κόλαφος" ο Σπύρος Μπιμπίλας με την Βάνα Μπάρμπα - «Ήταν τόσο φίλοι με τον Φιλιππίδη που θέλει να...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» παραχώρησε δηλώσεις ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος αναφέρθηκε για την Βάνα Μπάρμπα έπειτα από τις δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη όπου προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις καθώς ανέφερε ότι θέλει να πάει να τον δει στις φυλακές.

«Η Βάνα ρώτησε τον Πέτρο αν θέλει να τον επισκεφτεί στη φυλακή; Θα την πάρω τηλέφωνο τη Βάνα να τη ρωτήσω. Ξέρετε ότι αυτοί που είναι στις φυλακές αποφασίζουν για το ποιον θα δουν.

Δεν ξέρω αν θα θέλει να τη δει. Ήταν τόσο φίλοι που θέλει να πάει να τον αγκαλιάσει; Εγώ τον Πέτρο θα τον δω στο δικαστήριο. Η Βάνα, επειδή είναι φίλη μου, δεν θέλω να σχολιάσω τι λέει. Κάνει περίεργες δηλώσεις, δικαίωμά της είναι. Τώρα να σχολιάσω τις περίεργες δηλώσεις της Βάνας;».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δεν έκανα ποτέ παιδί γιατί...» - Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για την προσωπική του ζωή

«Με βιντεοσκοπούμε παρά τη θέλησή μου» - Νέα καταγγελία για πασίγνωστο ηθοποιό

Share