Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκίνησε τη διαδικασία για την κατάψυξη ωαρίων

Το ηχηρό μήνυμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκίνησε τη διαδικασία για την κατάψυξη ωαρίων

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως ξεκίνησε την διαδικασία για την κατάψυξη των ωαρίων της.

Η ίδια πριν από μερικές μέρες είχε αποκαλύψει πως έχει ξεκινήσει να παίρνει ορμόνες και έτσι πριν από λίγη ώρα έκανε και την επίσημη ανακοίνωση για το ταξίδι που ξεκίνησε.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

«Λίγους μήνες πριν κλείσω τα 37 το πήρα απόφαση… Δεν είναι απλά μια επένδυση στο όνειρο για μένα… είναι μια επένδυση ζωής γιατί ανήκω στις γυναίκες που μελλοντικά θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα μωράκι.

Όμως είναι γνωστό ότι η γονιμότητα με την πάροδο των ετών μειώνεται… Για αυτό και πήρα την απόφαση να μπω στη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου κατάψυξη ωαρίων

«Θέλω πολύ να γίνω μάνα...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου

Με αφορμή τις φωτογραφίες της Μάρας Δαρμουσλή με φουσκωμένη κοιλίτσα, η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μία εξομολόγηση το πρωί της Παρασκευής (7/1) για την μεγάλη της επιθυμία να γίνει κάποια στιγμή μητέρα.

Η παρουσιάστρια έχει αναφερθεί πολλές φορές στο όνειρό της να κάνει ένα παιδάκι, ενώ αυτή τη φορά μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της και μία κρυφή επιθυμία που έχει.

«Θέλω να γίνω μητέρα, το έχω πει αρκετές φορές. Έχω αποθηκεύσει πολλές φωτογραφίες με γυναίκες και bloggers από το εξωτερικό, όπου κάθε εβδομάδα ποζάρουν από την ίδια θέση, με τα ίδια εσώρουχα και δείχνουν πόσο μεγαλώνει η κοιλίτσα τους. Οπότε λέω, αν ποτέ κάνω παιδάκι και με αξιώσει ο Θεός και μείνω έγκυος, θα το κάνω κι εγώ», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια εμφανώς συγκινημένη.