Σωτήρης Τσαφούλιας: «Θέλω να ανασκευάσω αυτό που είπα, ήταν πάνω στην ένταση»

«Περιμένω να καταλαγιάσει λίγο το θέμα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Θέλω να ανασκευάσω αυτό που είπα, ήταν πάνω στην ένταση»

Αυτό το Σαββατοκύριακο αναμένεται να δούμε την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «DOT» ο Σωτήρης Τσαφούλιας. Μεταξύ άλλων ο ίδιος αναφέρθηκε για την παρέμβαση που πραγματοποίησε την περασμένη σεζόν στο πρωινό του ΑΝΤ1.

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Τσαφούλια

«Είχα βγει να πω αυτό που νιώθω και για τους λόγους που είπα. Επειδή ο κόσμος αγκάλιασε πολύ αυτή την θέση, τώρα στις συνεντεύξεις δέχομαι την ίδια ερώτηση. Αν δηλαδή νιώθω την ανάγκη να ανασκευάσω κάτι που είπα, γιατί τότε δεν τόλμησε κανείς αν μου την κάνει την ερώτηση αυτή.

Περιμένω να καταλαγιάσει λίγο το θέμα και θέλω να εξηγήσει κάτι που είπα το οποίο είπα πάνω στη ρύμη του λόγου μου αλλά δεν ήταν αυτό που με ρωτούσαν. Αυτό που θέλω να ανασκευάσω λοιπόν, επειδή πολλοί άνθρωποι μπορεί να το πήραν λάθος και είναι ένας τομέας που τους ανθρώπους του τους λατρεύω, γιατί δεν μπορώ να υπάρξω χωρίς αυτούς, είναι για τους οπερατέρ.

Είπα μια φράση ότι ο σκηνοθέτης που τραυματίζει ψυχικά τον ηθοποιό του, «δεν είναι σκηνοθέτης αλλά είναι οπερατέρ». Όταν το είπα αυτό δεν είχα στο μυαλό μου τα παιδιά που είναι πίσω από τις κάμερες, γιατί χωρίς αυτούς εγώ δεν υπάρχει. Ήταν πάνω στην ένταση και την ταχύτητα του λόγου».

"Κόλαφος ο Σωτήρης Τσαφούλιας - «Οι παίκτες πήραν τη θέση των ηθοποιών στα σίριαλ»

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης ο γνωστός ηθοποιός, Σωτήρης Τσαφούλιας. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε για την καριέρα του, τη σειρά «Έτερος εγώ» ενώ μίλησε και για τους ηθοποιούς όπου επιλέγουν να συμμετέχουν σε ριάλιτι.

«Τον τελευταίο καιρό, οι παίκτες του Survivor πήραν τη θέση των ηθοποιών στα σίριαλ και ήρθε η αντεπίθεση των ηθοποιών. Κάνω κάτι όπως το έχω ονειρευτεί, χωρίς να σκέφτομαι βαθμούς δυσκολίας για τα ελληνικά δεδομένα. Δεν βιοπορίζομαι από αυτήν τη δουλειά, την κάνω από αγάπη.

Δραστηριοποιούμαι στο κομμάτι της ναυτιλίας και ζω από εκεί. Αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω αυτό που θέλω χωρίς εκπτώσεις Στις 14 Μαρτίου ξεκινάμε νέο κύκλο γυρισμάτων για το ‘Έτερος Εγώ – Νέμεσις’.

Είμαστε σε μια χώρα που έχει ταυτίσει το εμπορικό με το μη ποιοτικό. Όταν παραδέχεσαι ότι το εμπορικό δεν είναι ποιοτικό είναι σαν να ομολογείς ότι η πλειονότητα των ανθρώπων που πάνε και βλέπουν ένα έργο, δεν έχουν ποιότητα».

Για τον λόγο που δεν μπήκε τελικά η σειρά στο Netflix, ο σκηνοθέτης εξήγησε: «Ήμασταν έτοιμοι να μπούμε στο Netflix. Υπήρχε μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλατφόρμες και δεν προχώρησε. Το Netflix ήθελε να έχει τη σειρά παγκόσμια ενώ η ελληνική πλατφόρμα ήθελε να το διαχειρίζεται αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Είναι αστρονομικά το ποσά του Netflix. Όταν μου είπαν το μπάτζετ τους είπα ‘παιδιά μπορώ να το κάνω και με τα μισά’» .Μπήκα πολύ ρομαντικά στον χώρο αυτό και δέχτηκα bullying. Όταν διάβαζα τις πρώτες κριτικές έλεγα έκανα τόσο κακό στην ανθρωπότητα;’.

Κάνω κάτι όπως το έχω ονειρευτεί, χωρίς να σκέφτομαι βαθμούς δυσκολίας για τα ελληνικά δεδομένα. Δεν βιοπορίζομαι από αυτήν τη δουλειά, την κάνω από αγάπη. Δραστηριοποιούμαι στο κομμάτι της ναυτιλίας και ζω από εκεί. Αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω αυτό που θέλω χωρίς εκπτώσεις».