Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν τολμάμε να βγούμε από το σπίτι» - Παραμένει εγκλωβισμένη στο σπίτι της

Η μακροσκελής ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν τολμάμε να βγούμε από το σπίτι» - Παραμένει εγκλωβισμένη στο σπίτι της

Η κακοκαιρία "Ελπίδα" έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στο πέρασμά της καθώς αρκετές περιοχές είναι εγκλωβισμένες αλλά και χωρίς ρεύμα. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η Πεντέλη όπου τα τελευταία χρόνια μένει η Ελεονώρα Μελέτη.

Η γνωστή παρουσιάστρια του MEGA, θέλησε να κάνει μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας πως παραμένουν εγκλωβισμένοι στο σπίτι οικογενειακώς και η παρουσιάστρια μπορεί να βγαίνει έξω μόνο πολύ πρωινές ώρες, για να πηγαίνει στην δουλειά της.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για όλους. Εμείς παραμένουμε εγκλωβισμένοι στο σπίτι καθώς η κλίση του δρόμου όπου μένουμε δεν επιτρέπει τη διέλευση εκχιονιστικού. Θα περιμένουμε απλά να λιώσουν τα χιόνια. Μέχρι τότε θα κάνουμε υπομονή, κ δεν τολμάμε να βγούμε από το σπίτι τις επικίνδυνες ώρες λόγω πάγου. (πολύ πρωινές ώρες – κ μετά τη Δύση)

Να, σήμερα το πρωί, στις 05:30 περπατώντας για να βγω σε κεντρικό δρόμο προκειμένου να με πάρουν για τη δουλειά, είχα μια άνευ προηγούμενου τούμπα. Στην αρχή ήταν «άουτς» μόλις είδα ότι δεν έσπασα κάτι, απλά με έπιασε νευρικό γέλιο.

Γέλαγα ασταμάτητα κάνοντας εικόνα την αφεντιά μου να πατινάρει σαν καρτούν πριν σκάσει σαν καρπούζι! Κ εκεί συνειδητοποίησα την αναγκαιότητα του γέλιου! Με αυτές τις χαμογελαστές φωτογραφίες λοιπόν σας εύχομαι να αφήσετε όλη τη ταλαιπωρία αυτής της εβδομάδας κ να χαμογελάσετε κ πάλι τις μέρες που έρχονται… καλό σκ!».

Ατύχημα για την Ελεονώρα Μελέτη λίγα λεπτά πριν την έναρξη της εκπομπής της

Με μια απρόσμενη αποκάλυψη ξεκίνησε την εκπομπή της Mega Καλημέρα, η Ελεονώρα Μελέτη, μετά την επιστροφή της στις επάλξεις. Αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές της, ρώτησε τους συνεργάτες της αν έφτασαν με ευκολία στο κανάλι λόγω του χιονιού που έχει δημιουργηθεί σε πάγο από αυτές τις ημέρες.

Με αφορμή λοιπόν τα όσα είπαν on air, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως όταν βγήκε σήμερα 28/1 από το σπίτι της γλίστρησε και έπεσε, ωστόσο πάλι καλά δεν χτύπησε.

«Εμείς εκεί δε μας βλέπω. Μέχρι τον επόμενο χιονιά έτσι θα είμαστε. Παιδιά έφαγα μια τούμπα το πρωί, της ντροπής, της ντροπής, να με είδε κάποιος γείτονας, να ήταν κάποιος στο μπαλκόνι… Από αυτές που βλέπουμε στην Τουρκία που έρχονται, που πέφτουν κάτω και γελάμε. Δεν το έχουμε εικόνα ευτυχώς» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.