Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια της Όλγας Φαρμάκη - Το εντυπωσιακό πάρτυ

Η κόρη της μεγάλωσε!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια της Όλγας Φαρμάκη - Το εντυπωσιακό πάρτυ

Η Όλγα Φαρμάκη και ο Σταύρος Μαντόπουλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας τον τελευταίο χρόνο, αφού τον περασμένο Ιανουάριο έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Το ερωτευμένο ζευγάρι, που πλέον έχει επισημοποιήσει την σχέση του, με αφορμή τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους, την Παρασκευή 28/1, ετοίμασαν ένα εντυπωσιακό πάρτυ, για να το γιορτάσουν.

Η Όλγα Φαρμάκη κατάφερε να μεταμορφώσει το σπίτι της σε ένα παραμυθένιο μέρος για την κορούλα της, με λεπτομέρειες του ροζ και του γκρι - ασημένιου να κυριαρχούν, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι φωτογραφίες από το πάρτυ γενεθλίων της κόρης της Όλγας Φαρμάκη

Όπως βλέπουμε η μικρούλα έχει μεγαλώσει πολύ και οι γονείς της δίπλα της είναι τρισευτυχισμένοι.

«Χιλιόχρονη να είσαι αγάπη της ζωής μας ♥️ σε λατρεύουμε», έγραψε η Όλγα Φαρμάκη στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι δηλώσεις της Όλγας Φαρμάκη για την κόρη της

Το πρωί της Τετάρτης (7/4), η Όλγα Φαρμάκη μίλησε στην εκπομπή Happy Day και περιέγραψε τις πρώτες μέρες που περνάει στο σπίτι της με την νεογέννητη κόρη της. Μάλιστα ξεκαθάρισε πως όταν την πήρε πρώτη φορά αγκαλιά έβαλε τα κλάματα..

«Όταν την πήρα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου, όχι μόνο έκλαιγα, όχι συγκινήθηκα, άρχισα να την φιλάω παντού. Τα συναισθήματα ήταν πρωτόγνωρα και να πω την αλήθεια, ενώ βοήθεια θα ήθελα να είχαμε και είχαμε, λόγω covid δεν γινόταν να έχουμε καμία βοήθεια στο σπίτι.

Ήταν πολύ συγκινητικές στιγμές αυτές που περάσαμε και περνάμε με τον Σταύρο, το ζούμε και θα το ζήσουμε. Είναι ευλογία. Η αλήθεια είναι πως έχω ξαγρυπνήσει πολύ περισσότερο από τον Σταύρο. Είναι εκεί δίπλα μου, όμως, 24 ώρες το 24ωρο και έχω μεγάλη βοήθεια από εκείνον», είπε χαρακτηριστικά η Όλγα Φαρμάκη.