Έξοδος για τον Κωνσταντίνο Αργυρό με γυναίκα στο πλευρό του - Τους "τσάκωσαν" οι φωτογράφοι

Ποια ήταν η συνοδός του;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξοδος για τον Κωνσταντίνο Αργυρό με γυναίκα στο πλευρό του - Τους

Μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου να έχουν χωρίσει, οι φωτογράφοι τον "τσάκωσαν" στο κέντρο της Αθήνας να περπατάει με γυναίκα στο πλευρό του. Και οι δυο φαινόντουσαν να απολαμβάνουν την βόλτα τους και αδιαφορούσαν για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ποια ήταν η γυναίκα στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού

Χαλαροί και ευδιάθετοι ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η κούκλα συνοδός του έκαναν τη βόλτα τους σε κεντρικό σημείο της πόλης περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές ηρεμίας μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ωστόσο, η σύνοδος του δεν ήταν κάποια σύντροφος ή φλερτ, αλλά η καλή του φίλη Φωτεινή Κωνσταντέλλου.

Φωτεινή Κωνσταντέλλου Κωνσταντίνος Αργυρός

Φωτεινή Κωνσταντέλλου Κωνσταντίνος Αργυρός στο κέντρο της Αθήνας

Έτοιμος να γίνει μπαμπάς ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA STAR» όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τα επαγγελματικά του σχέδια, για την προσωπική του ζωή, ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε να κάνει οικογένεια και παιδιά.

«Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω ηθοποιός. Αν διαβάσω κάποιον ρόλο που μου αρέσει και μου ταιριάζει, θα το κάνω. Τώρα, από εδώ και πέρα έχω στο μυαλό μου να κάνω κάποια πράγματα δισκογραφικά διαφορετικά από όσα έχω κάνει.

Ο δίσκος μου θα βγει την Άνοιξη και για πρώτη φορά στη καριέρα μου θα κάνω συναυλίες και περιοδεία το καλοκαίρι. Θέλω να κάνω οικογένεια, με φαντάζομαι ήδη μπαμπά. Μου έχει ξεκινήσει το πατρικό ένστικτο από τα 25 μου».