Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για τον ρόλο της στη Λάμψη - «Εγώ αποφάσισα να φύγω...»

Η αποκάλυψη της ηθοποιού

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για τον ρόλο της στη Λάμψη - «Εγώ αποφάσισα να φύγω...»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ του «Στούντιο 4», σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της, για την επιτυχία της σειράς «Λάμψη», για τον σύντροφό της και τις σχέσεις που διατηρεί με τους πρώην συζύγους της αλλά και για την συνεργασία της με τον Νίκο Σεργιανόπουλο στους «Δύο Ξένους» και την ημέρα που πληροφορήθηκε την δολοφονία του.

Η συγκλονιστική στιγμή που η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έμαθε ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος δολοφονήθηκε

«Εγώ αποφάσισα να φύγω από τη Λάμψη. Αποφάσισα γιατί θεώρησα ότι ένας ηθοποιός δε μπορεί να μένει για πολλά χρόνια στην ίδια σειρά, γιατί ταυτίζεται με τον ρόλο κι αν ταυτιστείς με τον ρόλο μετά έχει τελειώσει και η καριέρα σου. Ένας ηθοποιός οφείλει να είναι συνεχώς alert και να δοκιμάζεται συνεχώς σε νέα πράγματα. Θεώρησα ότι πήρα πολλά πράγματα από τη Λάμψη, αναγνωρισιμότητα, καλά λεφτά. Το πήραν πολύ γλυκά. Ο Νίκος Φώσκολος ήταν πολύ γλυκός απέναντί μου» είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για τον ρόλο της στην Λάμψη.

Η αποκάλυψη της ηθοποιού για τους γάμους της

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», λίγο καιρό μετά την περιπέτεια της υγείας της με τον κορωνοϊό, και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις που διατηρεί με τους δύο πρώην συζύγους της.

«Οι εμπειρίες μου από τους δικούς μου γάμους είναι πάρα πολύ καλές. Απλά μάλλον δεν ήταν το σωστό timing. Το θέμα είναι ότι και με τους δυο έχω εξαιρετικές σχέσεις μέχρι και σήμερα και αυτό είναι πάρα πολύ καλό. Όταν υπάρχει αγάπη αυτό διατηρείται. Δεν μιλάμε μόνο για ένα καλή χρονιά, αλλά μιλάμε πολύ πιο συχνά. Το κάνω αυτό γιατό μπορώ και έχω την δυνατότητα να το κάνω. Αμα έχεις από την αρχή καλές σχέσεις και χωρίζεις, επειδή έτσι ήρθαν τα πράγματα, δεν υπάρχει λόγος στο να μην κρατήσεις μια επαφή. Είμαστε φίλοι και είμαι πολύ καλά με αυτό. Δεν λέω ότι θα βγούμε έξω μαζί για φαγητό ή κάποιο ποτό, αλλά κρατάμε ουσιαστικές επαφές και αν με χρειαστούν κάτι είναι βέβαιο ότι θα είμαι εκεί για εκείνους», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.