Ιωάννα Σιαμπάνη: «Λύγισε» στην κάμερα μετά το ατύχημα της μητέρας της - «Χτύπησε στο κεφάλι...»

Η συγκλονιστική περιγραφή

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ιωάννα Σιαμπάνη: «Λύγισε» στην κάμερα μετά το ατύχημα της μητέρας της - «Χτύπησε στο κεφάλι...»

Στο Open Weekend μίλησε, το πρωί του Σαββάτου 29/1, για την περιπέτεια που πέρασε η μητέρα της με την σύγκρουση της αμαξοστοιχίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στη Οινόη, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Ιωάννα Σιαμπάνη, λίγο καιρό μετά τα γενέθλιά της.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Σιαμπάνη για το ατύχημα της μητέρας της

«Η μητέρα μου ήρθε να με επισκεφθεί και για να επιστρέψει σκεφτήκαμε ο πιο ασφαλής τρόπος ήταν το τρένο. Με πήρε μετά από μια ώρα και μου είπε πως χάλασε η μηχανή. Κλείδωσαν τις πόρτες και κόπηκε κι η θέρμανση. Άρχισαν αν βγάζουν ρούχα από τις βαλίτσες τους οι επιβάτες. Τελείωσε η μπαταρία στα κινητά τους. Με κάλεσε από έναν άγνωστο αριθμό η μητέρα μου. Με το ζόρι μιλούσε και μου κόπηκαν τα πόδια. Μου είπε ότι μας χτύπησε ένα τρένο και με έπιασαν τα κλάματα» είπε αρχικά η Ιωάννα Σιαμπάνη και πρόσθεσε:

«Η μητέρα μου χτύπησε στο κεφάλι όταν έγινε η σύγκρουση. Το μάτι της έκλεισε, δε μπορούσε να δει και η σπονδυλική της στήλη υπέστη τραυματισμό. Μέσα στο τρένο οι επιβάτες φώναζαν για τις πρώτες βοήθειες. Δεν ήταν κανένας υπεύθυνος από το τρένο. Πήγανε στο ξενοδοχείο και δεν του έδωσαν να φάνε… Η μητέρα μου θέλει να το κυνηγήσει νομικά. Νόμιζα ότι την χάνω. Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε όταν την άκουσα έτσι ήταν της είπα πόσο την αγαπώ πριν φύγει; Μετά από τόσες ώρες αγωνίας, δεν ήξερα αν θα την ξαναδώ».

Οι δηλώσεις της Σιαμπάνη για την κολλητή της φίλη Ελευθερία Ελευθερίου

Η Ιωάννα Σιαμπάνη μίλησε στην κάμερα του Έλα Χαμογέλα και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην σχέση που έχει αναπτύξει η φίλη της, Ελευθερία Ελευθερίου, με τον Αλέξη Παππά μέσα στο Survivor.

Η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks” αποκάλυψε πως βοήθησε στις ετοιμασίες της Ελευθερίας πριν πετάξει για τον Άγιο Δομίνικο ενώ παράλληλα μίλησε και την σχέση της φίλης της με τον ηθοποιό και μοντέλο Αλέξη Παππά, που πολλοί στην αρχή τους ήθελαν και για ζευγάρι.

 Ιωάννα Σαμπιάνη για Ελευθερίου και Παππά

Η Ιωάννα είπε αρχικά: “Η Ελευθερία είχε πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα, έκανε τη διατροφή της, τη γυμναστική της και φοβόταν αν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει λόγω της πείνας. Στην αρχή την είδα πολύ καλά, είχε πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά γιατί είναι και κοινωνικό κορίτσι, είναι πολύ γλυκό κορίτσι αλλά όσο περνάει ο καιρός βλέπω ότι δυσκολεύεται.

Με στενοχώρησε να βλέπω ανθρώπους να εναντιώνονται σε ένα γλυκό κορίτσι. Μου έκανε εντύπωση ότι ο Αλέξης Παππάς εναντιώθηκε στην Ελευθερία. Μου έκανε πολύ κακή εντύπωση!

Κατάλαβα ότι η Ελευθερία ήρθε λίγο πιο κοντά με τον Αλέξη Παππά, ίσως εκείνη να ήταν γοητευμένη, για αυτό μου έκανε εντύπωση. Σε μια γυναίκα που υποτίθεται ότι έρχεσαι κι εσύ ο ίδιος πιο κοντά, ξαφνικά μιλάς με τέτοιον τρόπο; Δεν είναι σωστή συμπεριφορά. Μου έβγαλε κάτι πολύ ανέντιμο, σαν να έβγαλε μια ρουφιανά, η οποία δεν του αρμόζει. Δεν ήταν καθόλου κομψό αυτό που έκανε, έφτασε σε σημείο να γίνεται άναδρος.

Ίσως η κατάσταση να τον ωθεί να βγάζει έναν κακό εαυτό, ίσως σκέφτεται πιο στρατηγικά, ίσως κατάλαβε ότι βγαίνει κάτι ερωτικό προς τα έξω και δεν ήθελε… Προφανώς προσπαθούσε κάπως να το “σώσει” και να ρίξει τη μπάλα στην Ελευθερία”, κατέληξε η Ιωάννα Σιαμπάνη.