Σταμάτης Μαλέλης: «Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν..»

Τι είπε για την παρουσιάστρια;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σταμάτης Μαλέλης: «Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν..»

Για τα τηλεοπτικά δρώμενα και πρόσωπα, την προσωπική του ζωή και την αγάπη του για την πολιτική μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί του Σαββάτου 29/1, ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος πριν λίγο καιρό, μάλιστα, νόσησε με κορωνοϊό. Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Ελένη Μενεγάκη, την Ιωάννα Μαλέσκου αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Οι δηλώσεις του Σταμάτη Μαλέλη για τα τηλεοπτικά δρώμενα

«Έχω κάνει τα πάντα στην τηλεόραση. Νομίζω ότι είμαι ο μακροβιότερος Διευθυντής Ειδήσεων στην Ευρώπη. Η σεζόν είναι του Mega. Μην ξεχνάτε ότι πριν από δύο χρόνια ήταν μαύρο και τώρα λάμπει. Η παρακμή αργεί για την Ελένη Μενεγάκη, είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Είναι γλυκιά, απλή και καθημερινή και νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει και σόου. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι πολυμηχάνημα. Θα μπορούσε να κάνει ξανά ενημέρωση. Πάει πολύ καλά. Το προφίλ του Mega τα χωρά όλα, αρκεί να υπάρχει σοβαρότητα, ευπρέπεια και ποιότητα. Θα το πω πιο κομψά αλλά η Ιωάννα Μαλέσκου δεν με ενθουσιάζει. Υπάρχουν πανέμορφοι άνθρωποι που δεν κάνουν για τηλεόραση γιατί είναι ψυχροί και κρατούν αποστάσεις. Στην τηλεόραση θέλει να είσαι ανθρώπινος, ζεστός, να επικοινωνείς με τους ανθρώπους και να βγαίνεις από το γυαλί και να μπαίνεις στο σπίτι τους», είπε ο Σταμάτης Μαλέλης.

Οι δηλώσεις του Σταμάτη Μαλέλη για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και στον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού μίλησε το πρωί της Κυριακής (19/9) ο Σταμάτης Μαλέλης. Ο ίδιος μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος πριν μερικές μέρες κατακεραύνωσε την Τζούλια Νόβα.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος τίνισε πως δεν έχει μετανιώσει για την απόλυση στην οποία προχώρησε προς τον δημοσιογράφο στον ΣΚΑΪ, πριν από αρκετά χρόνια.

«Βεβαίως και υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι νομίζω ότι δεν άξιζαν να βρίσκονται στην τηλεόραση και φάνηκε αυτό στην πορεία. Έχω βγάλει δημοσιογράφους οι οποίοι ήταν δόκιμοι, τους έδωσα ευκαιρία, τους βοήθησα και μετά μπορεί να μου έκαναν κακή κριτική. Εγώ δέχομαι την κριτική από όλους αλλά μου έκαναν χυδαία κριτική.

Δεν μετάνιωσα που απέλυσα τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο από το κανάλι, κάθε άλλο, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχω πολύ μεγάλη ευαισθησία σε θέματα ρατσισμού. Αυτή η κίνηση που έκανε, λοιπόν, ήταν ρατσιστική. Δηλαδή θύμωσα πολύ! Θύμωσα! Είναι δυνατόν; Είναι δυνατόν βουλευτής μας, αλλά και οποιοσδήποτε, να δημοσιεύει τα ονόματα των μαθητών νηπιαγωγείου; Είναι δυνατόν ποτέ; Δηλαδή εγώ σοκαρίστηκα όταν το είδα.

Καμαρώνω πάρα πολύ που επέστρεψα στο MEGA γιατί όταν πρωτοήρθα εδώ ήταν μπετά. Δεν υπήρχε τίποτα… Ούτε τα γραφεία, ούτε τα στούντιο… Προχωρούσαμε πάνω από τα χώματα. Δεν υπήρχε τίποτα και αυτό έγινε ένα κανάλι με τρελή χαρά και τώρα είναι πρώτο».