Ημέρα πένθους για τον Γιώργο Καπουτζίδη - Σε τραγική κατάσταση ο ηθοποιός

Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως έφυγε από τη ζωή ο Πάνος Νάτσης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ημέρα πένθους για τον Γιώργο Καπουτζίδη - Σε τραγική κατάσταση ο ηθοποιός

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Πάνου Νάτση. Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο Γιώργος Καπουτζίδης, καθώς ήταν συνεργάτες, αφού πρωταγωνιστούσε στη νέα του σειρά "Σέρρες" και λίγα λεπτά πριν το τροχαίο διασκέδαζαν μαζί.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή Τι λες τώρα, αποκάλυψε πως προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του για να μάθει περισσότερες πληροφορίες, όμως δεν της απάντησε.

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του θεάτρου Ήβη Μ. Μάτσα ανέφερε πως γνωρίζει από τον παραγωγό του θεάτρου Πάνο Κατσαρίδη ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι σε τραγική κατάσταση καθώς ο ίδιος τον ενημέρωσε για τον θάνατο του Πάνου Νάτση.

«Μετά την παράσταση βρέθηκαν όλοι στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουράλη για να γίνουν τα γενέθλια. Μετά κανείς δε ξέρει τι έφυγε και που πήγε ο Πάνος. Ήταν οδηγός μηχανής για πολλά χρόνια. Ήμασταν 3 χρόνια σε αυτή την παράσταση. Ήταν ένα παιδί όλο ζωή. Ήταν καλόκαρδος και τον αγαπούσαμε όλοι. Είχε δεθεί πάρα πολύ με τους συμπρωταγωνιστές του και τον Γιώργο Καπουτζίδη. Ο Γιώργος από ότι ξέρω είναι σε τραγική κατάσταση. Σε τραγική κατάσταση. Το γνωρίζω αυτό. Δεν του μίλησα εγώ, αλλά ο παραγωγός μας, Πάνος Κατσαρίδης. Από εκείνον το έμαθε ο Γιώργος. Από τον Πάνο Κατσαρίδη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όλο το ρεπορτάζ για το θάνατο του Πάνου Νάτση και την κατάσταση του Γιώργου Καπουτζίδη

Ποιος ήταν ο Πάνος Νάτσης

Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα, Πάνος Νάτσης

Ο ηθοποιός γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1991 στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012. Είχε συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» (2013-2014), «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» (2015-2016), «Ο ήχος του όπλου» (2016-2017) και σε πολλές ακόμη. Για τρίτη χρονιά πρωταγωνιστούσε στην θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη.

Στην τηλεόραση συμμετείχε στην κωμική σειρά του Alpha, «Αστέρας Ραχούλας» (2016-1017), ενώ είχε πρωταγωνιστήσει επίσης στην καθημερινή σειρά του ANT1, «Γυναίκα χωρίς όνομα» (2018). Αυτή τη σεζόν θα πρωταγωνιστούσε στη νέα κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες».

Όσον αφορά τον κινηματογράφο, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» (2015), ενώ το 2016 ακολούθησε η ταινία «3000». Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Play: The Movie»