Αντώνης Καρυστινός: Έμαθε για τον Πάνο Νάτση στα παρασκήνια του «Καλύτερα δε γίνεται»

«Ο Αντώνης είναι σοκαρισμένος, πολύ στενοχωρημένος»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αντώνης Καρυστινός: Έμαθε για τον Πάνο Νάτση στα παρασκήνια του «Καλύτερα δε γίνεται»

Ο καλλιτεχνικός χώρος έχει συγκλονιστεί με την είδηση του θανάτου του 32χρονου Πάνου Νάτση καθώς έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/01 μετά από το τροχαίο που είχε καθώς συγκρούστηκε με φορτηγό στο κέντρο της Αθήνας.

Μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Καρυστινός ο οποίος βρέθηκε στο παλτό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου 29/01, πληροφορήθηκε το δυσάρεστο νέο, όσο βρισκόταν στα παρασκήνια της εκπομπής με αποτέλεσμα να "παγώσει".

Η αντίδραση του Αντώνη Καρυστινού στο άδοξο τέλος του Πάνου Νάτση

«Ο Αντώνης είναι σοκαρισμένος, πολύ στενοχωρημένος. Ξεκίνησε από το σπίτι του με τελείως άλλη διάθεση, αλλά όταν ήταν μέσα πληροφορήθηκε για τον θάνατο του Πάνου Νάτση και από εκείνη τη στιγμή είναι σε σοκ» είπε η Ναταλία Γερμανού.

«Όντως έτσι έγινε. Και επειδή είναι πολύ τραγικό και ξαφνικό θέλω απλώς να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους οικείους του Πάνου. Αυτό μόνο. Επειδή είναι ζωντανή η εκπομπή δε γίνεται να μη συλλυπηθώ» είπε ο γνωστός ηθοποιός λίγο αργότερα.

Πάνος Νάτσης: Οι τελευταίες ώρες του ηθοποιού - Τι έκανε λίγο πριν πεθάνει

Είδηση σοκ προκάλεσε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/1. Ο ηθοποιός, μάλιστα, πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες», για την οποία τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου έχουν ήδη ολοκληρωθεί και βρίσκονται στο μοντάζ.

Λίγες ώρες πριν το δυστύχημα, ο ηθοποιός βρισκόταν στο πάρτυ γενεθλίων της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, με την οποία είχαν πολύ καλές σχέσεις και μαζί με όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες του, που ήταν και οι τελευταίοι που τον είδαν στην ζωή.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram έκανε μια ανάρτηση, το βράδυ της Παρασκευής 28/1, στην οποία φαίνεται η τούρτα γενεθλίων που είχαν ετοιμάσει στην συνάδελφό τους όλοι οι ηθοποιοί που παρευρέθηκαν στο πάρτυ.

Η ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη λίγο πριν τον θάνατο του Πάνου Νάτση

Η ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη.