Μελαχρινή και κούκλα - Αυτή είναι η καλλονή αδερφή του Γιώργου Μαζωνάκη

Θα πάθετε πλάκα!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μελαχρινή και κούκλα - Αυτή είναι η καλλονή αδερφή του Γιώργου Μαζωνάκη

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο αγαπητούς αλλά και δημοφιλής Έλληνες τραγουδιστές της χώρας καθώς έχει σημειώσει δεκάδες επιτυχίες στην μουσική βιομηχανία, εξάλλου η πορεία του στο μουσικό πεντάγραμμο είναι ξεκάθαρη.

Μπορεί ο ίδιος να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα την προσωπική του ζωή , (δείτε εδώ μια σπάνια εξομολόγηση που είχε κάνει για πρώτη φορά), ωστόσο ο ίδιος έχει δημοσιεύσει αρκετές φορές φωτογραφίες με αγαπημένα του πρόσωπα όπως είναι οι δυο του αδερφές, Βάσω και Μαρία μιας και τους έχει τεράστια αδυναμία.

Ωστόσο, η Βάσω Μαζωνάκη έχει απασχολήσει ιδιαίτερα καθώς είναι και καλή συνεργάτιδα με τον γνωστό τραγουδιστή, ενώ εδώ και χρόνια εκτελεί χρέη μάνατζερ με αποτέλεσμα να έχουν κάνει δημόσιες εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά και εκδηλώσεις.

Αυτή είναι η κούκλα αδερφή του Γιώργου Μαζωνάκη

"Από μικρό παιδί είμαι κοντά στην Εκκλησία, μου δίνει δύναμη"

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης το βράδυ της Πέμπτης 18/3 όντας καλεσμένος στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, Tik Talk.

Αποσπάσματα από την συνέντευξη του Γιώργου Μαζωνάκη

Πρώτα από όλα, ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για το πώς διαχειρίζεται ως τώρα τη συνθήκη της καραντίνας τονίζοντας πως δεν άφησε να τον καθηλώσει ο τρόμος, όπως άλλοι που έχουν μετατρέψει τον φόβο σε ανεξέλεγκτη φοβία.

Σχετικά με το μεγάλο θέμα των ημερών και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος ανέφερε:

«Εγώ είμαι στον χώρο 30 χρόνια και πέρασα πολύ δύσκολες καταστάσεις. Μην κοιτάς πως είναι τώρα με την τηλεόραση που μιλάνε όλοι. Για να μπεις σε ένα σχήμα έπρεπε να έχεις guts. Είναι σίγουρο ότι όλα αυτά είναι κατακριτέα. Μην γίνεται ένας χαμός και δεν βγάζουμε άκρη όμως».

«Μεγάλωσα σε μία εργατική φάση καριέρας, Δεν έπεσε στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο. Είμαι άνθρωπος με μοναχική ζωή, δεν είμαι άνθρωπος με το ανοιχτό περιβάλλον οπότε πώς να ξέρω πράγματα;» δήλωσε για το αν έφτασαν ποτέ στα αυτιά του αντίστοιχες περιπτώσεις στον χώρο της νύχτας.

Στη συνέχεια, πέρασε στις δύσκολες, οικονομικές συγκυρίες που αντιμετώπισε. Τίποτα όμως δεν στάθηκε ικανό να τον ανακόψει από το όνειρό του που ήταν να γίνει τραγουδιστής. Το έπλαθε και το φανταζόταν άλλωστε από την ηλικία των πέντε μόλις χρόνων ενώ στο δημοτικό μάλιστα είχε φτάσει σε σημείο να μοιράζει αυτόγραφα στους συμμαθητές του.

Σύμμαχός του σε κάθε βήμα της ζωής του με την πρώτη ευκαιρία υπογραμμίζει πως ήταν ο Χριστός και η βαθιά του πίστη. Σε αυτά αποδίδει και το πώς με τα όσα έζησε δεν «παρανόησε και δεν έχασε τα μυαλά του».

Όταν άκουσε τη μητέρα του να μιλά για εκείνον, για το πάθος που είχε από μικρό παιδί στη μουσική, τότε που τραγούδαγε μία σταλιά άνθρωπος Στέλιο Καζαντζίδη, συγκινήθηκε και δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά του για τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο.

Η μοίρα ήταν σίγουρα με το μέρος του όταν τον ανακάλυψαν στην Πάτρα και δεν άργησε να φτάσει η στιγμή που θα δημιουργούσε τον πρώτο του δίσκο, τον οποίο θα ακολουθούσε μία ολόκληρη καριέρα «χρυσών» επιτυχιών και καταξίωσης.

Μεταξύ άλλων αφηγήθηκε και την άσχημη εμπειρία που είχε από τον στρατό λέγοντας πως πέρασε 9 μέρες σε ψυχιατρείο με την ελπίδα μία αναβολή που δεν ήρθε ποτέ όμως.

Στα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει μέχρι σήμερα μόνο εκείνος είχε λόγο ξεκαθάρισε κι αυτό γιατί πάντα είχε την ικανότητα να ξεχωρίζει τι του ταίριαζε και τι “όχι”. Ποτέ επίσης δεν μετάνιωσε για επιλογή που απέρριψε.

Φίλοι του μίλησαν για εκείνον ανάμεσά τους ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος μάλιστα αποκαλύπτει ότι αν και τσακώνονται συχνά είναι ένας άνθρωπος που αγαπά και με τον οποίο η σχέση που τους δένει είναι καρμική.

Τέλος, με ιδιαίτερο ζήλο πέρασε και στο κεφάλαιο της μεγάλης πίστης που έχει στον Θεό.

«Από μικρό παιδί είμαι κοντά στην Εκκλησία . Μου δίνει δύναμη και είναι από τις μεγαλύτερες αξίες που έχω στη ζωή μου. Έχω πνευματικό και το θεωρώ πολύ σημαντικό. Έχω δουλέψει και από τις δυο πλευρές με ψυχαναλυτές και πνευματικούς. Θα έλεγα στους ανθρώπους να μην χάνουν την πίστη τους, δεν υπάρχουν άπιστοι άνθρωποι, υπάρχουν δύσπιστοι».