Σε σοκ ο καλλιτεχνικός χώρος με τον θάνατο του Πάνου Νάτση

Τσακίζουν κόκαλα οι αναρτήσεις στα social media

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σε σοκ ο καλλιτεχνικός χώρος με τον θάνατο του Πάνου Νάτση

Οι φωτογραφίες που βγήκαν δημοσιότητα από το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/01 ανατριχιάζουν καθώς ο Πάνος Νάτσης έφυγε σε ηλικία μόλις 31 ετών προκαλώντας την θλίψη τόσο στην αγαπημένη του οικογένεια όσο και στον καλλιτεχνικό χώρο.

Συνάδελφοι αλλά και τα κοντινά του πρόσωπα βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς το προηγούμενο βράδυ είχε πάει σε πάρτι γενεθλιων της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, με την οποία είχαν πολύ καλές σχέσεις και μαζί με όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες του, που ήταν και οι τελευταίοι που τον είδαν στην ζωή.

Έτσι, κάποιοι συνάδελφοι αποφάσισαν να πουν το τελευταίο "αντίο" μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς μετά από την δυσάρεστη είδηση.

Οι αναρτήσεις για τον Πάνο Νάτση

Το αντίο της Μιχαλάκη στον Νάτση

Το αντίο του Αλεβρά στον Νάτση

Το αντίο της Αλικάκη στον Νάτση

Το αντίο του Μακαλιά στον Νάτση

Πάνος Νάτσης: Ποιος ήταν ο ηθοποιός που έχασε τη ζωή του στο μοιραίο τροχαίο

Νωπές είναι ακόμα οι πληγές που άφησε, τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/1, η είδηση του χαμού του Πάνου Νάτση στα 31 του χρόνια. Ο ηθοποιός είχε κάνει το πέρασμα του από πολλές και διαφορετικές τηλεοπτικές σειρές, ενώ μάλιστα επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει στην νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, με τον οποίο ήταν και στενοί φίλοι.

Αναλυτικά, σας παρουσιάζουμε το βιογραφικό του ηθοποιού, που αν και ήταν αρκετά νέος κατάφερε να κάνει πολλά πράγματα πριν φύγει.

Ο Πάνος Νάτσης γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1991 στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012. Είχε συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» (2013-2014), «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» (2015-2016), «Ο ήχος του όπλου» (2016-2017) και σε πολλές ακόμη. Για τρίτη χρονιά πρωταγωνιστούσε στην θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη.

Στην τηλεόραση συμμετείχε στην κωμική σειρά του Alpha, «Αστέρας Ραχούλας» (2016-1017), ενώ είχε πρωταγωνιστήσει επίσης στην καθημερινή σειρά του ANT1, «Γυναίκα χωρίς όνομα» (2018). Αυτή τη σεζόν θα πρωταγωνιστούσε στη νέα κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες».

Όσον αφορά τον κινηματογράφο, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» (2015), ενώ το 2016 ακολούθησε η ταινία «3000». Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Play: The Movie»

Ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης.