Συγκινήθηκε on air ο Λεωνίδας Κακούρης - «Ένιωσα έναν κόμπο»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκινήθηκε on air ο Λεωνίδας Κακούρης -  «Ένιωσα έναν κόμπο»

Το πρωί του Σαββάτου 29/01 ο Λεωνίδας Κακούρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την καλλιτεχνική του πορεία ως ηθοποιός.

Ο ίδιος λίγο αργότερα δεν άργησε να συγκινηθεί μετά από την προβολή του αφιερωματικού βίντεο για τον ίδιο. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει και για το κίνημα #metoo.

Η συγκίνηση του Λεωνίδα Κακούρη on air

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστώ την ομάδα για αυτό το πολύ ωραίο βίντεο. Συγκινήθηκα. Είναι πολύ μακριά κι οφείλει γιατί θα ήταν κάτι που ακόμα θα αιμορραγούσε και δεν θα ήμουν ισορροπημένος άνθρωπος. Θα είχα εξάρτηση από αυτό. Δεν θα ήμουν καλά»

«Με ενοχλεί η λύσσα για είδηση και σκάνδαλο»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε συνέντευξη ο Λεωνίδας Κακούρης ο οποίος αναφέρθηκε για τις άγνωστες πτυχές της ζωής του αλλά και για την περίοδο της κατάθλιψης που πέρασε. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και για το ελληνικό κίνημα #metoo που συνεχίζει να απασχολεί ιδιαίτερα μετά από τις τελευταίες αποκαλύψεις.

«Υπήρχαν σκοτεινές περίοδοι στη ζωή μου που ένιωθα ότι τα μπαλόνια μου δεν είχαν πολύ αέρα, είχα χαμηλές πτήσεις, απέφευγα τον κόσμο. Αν μπεις σε εσωτερική φυλακή, αν πιαστείς στα δίχτυα της κατάθλιψης, δεν μπορείς να βγεις, όπου και να πας θα είσαι φυλακισμένος.

Την κατάθλιψη την πέρασα δύσκολα, κράτησε 4-5 μήνες και μετά από χρόνια που μεσολάβησαν επανήλθε κάποια στιγμή. Η κατάθλιψη περιμένει πάντα στη γωνία και πρέπει να έχεις το νου σου, μόλις ακούς βαριά την ανάσα σου, πρέπει να πηγαίνεις και να της δίνεις μια κλωτσιά.

Πρέπει να κάνεις το αντίθετο από αυτό που θέλει η κατάθλιψη να σε βάλει να κάνεις, αντί να κλειστείς πρέπει να ανοίγεσαι, αντί να μπαίνεις να βγαίνεις. Η ζωή είναι πάντα υπέροχη.

«Προτιμώ να ακούω, να παρατηρώ, να σκέφτομαι και μετά να μιλάω. Δεν μπορούμε να μιλάμε για θέματα επικαιρότητας όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να πάμε σε μια πρεμιέρα για να πούμε και για το ΜeΤoo και για ένα βιασμό. Με ενοχλεί η λύσσα για είδηση και σκάνδαλο. Εγώ ας πούμε νιώθω ανησυχία με την Τουρκία, αλλά δε βλέπω να ασχολείται κανείς με αυτό».