Στιγμές ευτυχίας στην οικογένεια Κωνσταντίνας Κομμάτα και Γιώργου Σαμαρά

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας στην οικογένεια Κωνσταντίνας Κομμάτα και Γιώργου Σαμαρά

Η Κωνσταντίνα Κομματά και ο Γιώργος Σαμαράς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας εδώ και περίπου δύο χρόνια από τότε που ήρθε στη ζωή η κορούλα τους. Η μικρούλα δεν έχει βαφτιστεί ακόμα, ωστόσο, καθώς το όνομα έχει αποφασιστεί και το μωράκι μεγαλώνει οι ευτυχισμένοι γονείς έχουν ήδη αρχίσει να σχεδιάζουν το μυστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Real Life, το ζευγάρι έχει προγραμματίσει να βαφτίσει την κόρη του στις αρχές του καλοκαιριού στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα έξω από την πόλη όπου έχει βαφτιστεί και ο μπαμπάς της.

Οι λεπτομέρειες της βάφτισης της κόρης της Κωνσταντίνας Κομμάτα και του Γιώργου Σαμαρά

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο γάμος του ζευγαριού δε θα γίνει μαζί με τη βάφτιση. Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς θα παντρευτούν στην Κρήτη, τον τόπο καταγωγής του ποδοσφαιριστή. Τον γάμο τους, τον φαντάζονται σαν ένα μεγάλο πάρτι, με τις κρητικές παραδόσεις και παρόντα όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα και το πιο πιθανό είναι να παντρευτούντο καλοκαίρι του 2023.

Η μετακόμιση λίγο πριν τον ερχομό του παιδιού τους

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς, καθώς μετά από 6 χρόνια σχέσης και έχοντας βάλει γερά θεμέλια στο δεσμό τους, το ζευγάρι βρήκε πρόσφατα το σπίτι των ονείρων του και είναι πλέον έτοιμο για το επόμενο βήμα, το οποίο θα είναι η επισημοποίηση της σχέσης τους με το γάμο τους.

Η όμορφη ηθοποιός και ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής, ερωτευμένοι και αγαπημένοι, σχεδιάζουν το κοινό τους μέλλον, ενώ πρόσφατα μετακόμισαν σε ένα μεγάλο και ωραίο σπίτι στη Γλυφάδα, απολαμβάνοντας τη θαλπωρή. Το ερωτευμένο ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία και μοιράζεται όμορφες στιγμές στο νέο του σπίτι, στο οποίο η Κωνσταντίνα Κομματά επιμελήθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα τη διακόσμηση των εσωτερικών του χώρων.

Οι δυο τους αισθάνονται πλέον, έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα της σχέση τους. Μια σχέση η οποία γεννήθηκε πριν από 6 χρόνια, με ταξίδια στο εξωτερικό λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή. Η όμορφη ηθοποιός βρισκόταν στο πλευρό του να στηρίζει τον αγαπημένο της και τώρα νιώθει πιο έτοιμη, από ποτέ κάνοντας από κοινού, σχέδια για το γάμο τους. Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα αδερφή της Κωνσταντίνας Κομματά.Κωνσταντίνα Κομματά