Ιωάννα Τούνη: «Έχω χάσει τον ίδιο μου τον εαυτό, είμαι σε στάδιο κατάθλιψης»

«Είμαι στιγματισμένη και θα είμαι για όλη μου τη ζωή»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: «Έχω χάσει τον ίδιο μου τον εαυτό, είμαι σε στάδιο κατάθλιψης»

Η Ιωάννα Τούνη τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση με αφορμή το ροζ βίντεο που είχε διαρρεύσει καθώς βρέθηκε για άλλη μια φορά στο προσκήνιο μετά από την υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας από την Θεσσαλονίκη που βγήκε στο φως της δημοσιότητας.

Η γνωστή influencer παραχώρησε συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τις σχέσεις που είχε με τον πατέρα της πριν πεθάνει αλλά και για τις στιγμές που δεν ήξερε πώς να διαχειριστεί την κατάσταση μετά από το βίντεο.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη

«Από αυτή την κατάσταση έχω χάσει τον ίδιο μου τον εαυτό. Είμαι πλέον ένας άλλος άνθρωπος, βλέπω παντού εχθρούς. Νιώθω μόνη. Ίσως είμαι μία σκιά του εαυτού μου.

Είμαι σε στάδιο κατάθλιψης, έχω ψυχοσωματικά προβλήματα. Δε μπορεί μετά από όλα αυτά ένας άνθρωπος να βγει και να πει ότι εγώ βγήκα κερδισμένη. Είμαι στιγματισμένη και θα είμαι για όλη μου τη ζωή.

Έχω δουλέψει παντού στην εστίαση. Κάποιοι από αυτούς ήταν εργοδότες μου, κάποιοι συνεργάτες μου. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι φίλοι μου ή ξημεροβραδιάζομαι στα μαγαζιά τους».

«Αληθεύει πως με πήγαν στο σπίτι του Φιντιρίκου...» - Η Τούνη "σπάει" τη σιωπή της για το ροζ βίντεο

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Ιωάννα Τούνη, στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Το περίπου μίας ώρας βίντεο δίνει όλες τις λεπτομέρειες και το παρασκήνιο πίσω από τη διαρροή του ροζ βίντεο της influencer, ενώ η Ιωάννα αναφέρθηκε στους γονείς της, στο πρόβλημα υγείας της μητέρας της, στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, καθώς και την σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το ζευγάρι μάλιστα πρόσφατα έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του και μας δείχνει συνεχώς πόσο ευτυχισμένοι είναι που βρήκαν ο ένας τον άλλον.

Δεν ήταν ο γάμος ή η αναγνώριση του παιδιού κάτι που τον εξέφραζε ως άνθρωπο. Έχω άλλα δύο ετεροθαλή αδέρφια από δύο διαφορετικές μαμάδες. Η μία αδερφή είναι στην Ολλανδία και έναν αδερφό στη Σουηδία. Είχε περίεργες σχέσεις με αυτά τα παιδιά. Τον έχω γνωρίσει στην Γ’ Δημοτικού. Δεν μπορώ να προσδιορίσω τη σχέση μας. Ο μπαμπάς δεν μου έλειψε, θα ήθελα όμως την πατρική στοργή. Έμαθα για την ύπαρξη των αδερφών μου αρκετά μεγάλη. Θυμάμαι ένα καλοκαίρι στη Ρόδο και ψαχούλευα. Τότε είδα μία φωτογραφία με ένα ξανθό αγοράκι με γαλάζια μάτια. Τότε ρώτησα με αφέλεια ποιο είναι αυτό το αγοράκι και μου απάντησε ότι είναι ο αδερφός μου» είπε η Ιωάννα Τούνη για τα ετεροθαλή της αδέρφια

Ενώ για τη μαμά της και την αντίδρασή της στο ροζ βίντεο δήλωσε: «Όταν το είδε συμπεριφέρθηκε ως μαμά. Δε μπορώ να διανοηθώ σε πόσο χειρότερη θέση θα βρισκόμουν, αν μου γυρνούσε την πλάτη και μου έλεγε ότι την έχω ρεζιλέψει. Είναι δίπλα μου και συνεχίζει να είναι» εξομολογήθηκε και μίλησε για το γεγονός ότι ο αρραβωνιαστικός της την εγκατέλειψε τότε: «Εξαφανίστηκε. Φυσικά και θύμωσα μαζί του που με άφησε σε μία δύσκολη κατάσταση γιατί τότε έτρεχα σε δικηγόρους και παράλληλα η μαμά μου έμπαινε για ένα μεγάλο χειρουργείο. Έχει καρκίνο η μαμά μου εδώ και λίγα χρόνια. Ήμουν μόνη μου, δεν είχα κάποιον άνθρωπο»

«Το συγκεκριμένο παιδί που είναι μαζί μου στο βίντεο το ήξερα πέντε χρόνια. Η ερωτική μας σχέση ξεκίνησε εκείνο το βράδυ. Το βίντεο και οι φωτογραφίες ήταν κάτι που έμαθα αργότερα. Εκείνο το βράδυ είχα πιει συνειδητά δύο ποτά. Δε μπορώ να γνωρίζω τι όντως συνέβη εκείνη τη βραδιά. Σίγουρα δεν κάνω ναρκωτικά και δεν έκανα ναρκωτικά. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είχα εξαφανιστεί από εκείνο το πάρτι μέσα σε μισή ώρα. Με έπαιρναν οι φίλοι μου τηλέφωνο και το σήκωνε αυτός ο 35χρονος», είπε χαρακτηριστικά για το βράδυ που γυρίστηκε το revenge porn βίντεο και πρόσθεσε:

«Αληθεύει πως με πήγαν στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου. Δε γνώριζα σε ποιον ανήκει το σπίτι. Αυτό έγινε 23 Ιουλίου του 2017. Το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής θεωρείται το πιο κοσμικό. Εκείνο το βράδυ έμεινα σε ένα άγνωστο σπίτι για μένα. Αργότερα έμαθα πως όντως ήταν το σπίτι του Φιντιρίκου. Εμένα με πήγε ο Μ. με άφησε και ντύθηκε και βγήκε για να πάει σε ένα κλαμπ.

Αυτό που θυμάμαι όταν ξεκίνησα να συνέρχομαι τις πρώτες πρωινές ώρες ήταν να γυρίζει ο Μ. στο σπίτι και να μαλώνει με τον Φιντιρίκο για ένα λόγο άγνωστο για μένα τότε. Άκουσα φωνές. Να μαλώνει ο Μ. με τον Φιντιρίκο. Και να λέει ο Φιντιρίκος “πάρ’ την κοπέλα τώρα και σήκω φύγε από εδώ πέρα”. Αυτά είναι που θυμάμαι. Έπειτα πήγαμε σε ένα άλλο σπίτι με τον Μ. Σήμερα θέλοντας και μη τους βλέπω όλους αυτούς.

Η Θεσσαλονίκη είναι μια πολύ μικρή πόλη. Για αρχή δε βάζω στο ίδιο σινάφι τον Δημήτρη Φιντιρίκο με τους άλλους. Με τον Δημήτρη έχουμε μια φιλική νορμάλ σχέση. Δε μιλάμε με τους άλλους. Μα είναι δυνατόν; Το 2020 είδα πρώτη φορά το βίντεο. Είναι το λιγότερο προσβλητικό να λένε πως εκμεταλλεύομαι αυτήν την κατάσταση για να κερδίσω κάτι. Από αυτή την κατάσταση έχω χάσει τον ίδιο μου τον εαυτό. Είμαι πλέον ένας άλλος άνθρωπος, βλέπω παντού εχθρούς. Νιώθω μόνη. Ίσως είμαι μία σκιά του εαυτού μου. Είμαι σε στάδιο κατάθλιψης, έχω ψυχοσωματικά προβλήματα. Δε μπορεί μετά από όλα αυτά ένας άνθρωπος να βγει και να πει ότι εγώ βγήκα κερδισμένη».

Για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Ιωάννα Τούνη είπε: «Το πρόβλημά μου είναι και πρόβλημά του. Με στενοχωρεί πολύ γιατί δεν θέλω να είναι χάλια ένας άνθρωπος που με αγαπάει και με νοιάζεται».

Τέλος, η ίδια αναφέρθηκε στην 24χρονη που έπεσε θύμα βιασμού στη Θεσσαλονίκη και τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση: «Τη στήριξα γιατί έχω βρεθεί σε αντίστοιχη θέση. Δεν περιγράφεται με λόγια πόσο αβοήθητη μπορεί να νιώσει μία γυναίκα όταν την εκμεταλλεύεται κάποιος. Το έκανα εννοείται γιατί σαν Ιωάννα θα υποστηρίζω αυτόν που χρειάζεται υποστήριξη. Δε μπορώ να καταλάβω πώς κάποιος θα μπορούσε να υποστηρίξει τον κακό, τον άδικο… Το έκανα γιατί μπλέχτηκε το όνομά μου σε αυτή την υπόθεση» και συμπλήρωσε:

«Τους γνωρίζω. Η Θεσσαλονίκη είναι μια πολύ μικρή κοινωνία. Έχω δουλέψει παντού στην εστίαση. Κάποιοι από αυτούς ήταν εργοδότες μου, κάποιοι συνεργάτες μου. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι φίλοι μου ή ξημεροβραδιάζομαι στα μαγαζιά τους».