Πάνος Νάτσης: «Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, εκσφενδονίστηκε»

Νέα εξέλιξη στο τροχαίο δυστύχημα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πάνος Νάτσης: «Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, εκσφενδονίστηκε»

Μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» προβλήθηκαν οι νέες εξελίξεις σχετικά με το τροχαίο του Πάνου Νάτση που έχει συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό χώρο καθώς σε σοκ παραμένουν οι κοντινοί του φίλοι οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν το το συγκεκριμένο δυσάρεστο γεγονός.

Οι εξελίξεις στο τροχαίο του Πάνου Νάτση

«Γεγονός είναι ότι η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Εκσφενδονίστηκε ο άτυχος νέος, πρόκειται για ένα νέο παιδί, πολύ σοβαρό καλλιτέχνη, αγαπητός, άνθρωπος με ταλέντο στην υποκριτική. Ο θάνατος κατά πάσα πιθανότητα ήταν ακαριαίος. Το υλικό που θα συλλεχθεί να μας δώσουν τις απαντήσεις στα ερωτήματα. Ο οδηγός του φορτηγού έχει καταθέσει.

Ο άνθρωπος υποστηρίζει, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται και σε εμάς, ότι την ώρα που πήγαινε στη Δεληγιώργη είδε ξαφνικά την μηχανή και δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα.

Αυτό υποστηρίζει η μια πλευρά, αυτόπτες μάρτυρες στις 6.30 το πρωί δεν υπήρχαν παρά ένα αυτοκίνητο που ήταν πίσω από το φορτηγό, ο οποίος όμως άκουσε μόνο το μπαμ. Ο οδηγός του φορτηγού έκανε τα δέοντα, Από εκεί και πέρα ο πραγματογνώμονας θα μας πει ακριβώς τι έχει συμβεί και χάθηκε ένας νέος άνθρωπος».

Τι δείχνουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για την κατανάλωση αλκοόλ

Τα αποτελέσματα και τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο τροχαίο που στοίχησε την ζωή στον Πάνο Νάτση, ερευνά η Τροχαία των Αθηνών. Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη εξετάζεται το ενδεχόμενο της παραβίασης του STOP που υπήρχε στην διασταύρωση όπου σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο.

Στο σημείο της τραγωδίας αυτή την ώρα γίνεται αυτοψία ώστε να βγει το πόρισμα, ενώ οι Αρχές ψάχνουν και τις κάμερες ασφαλείας από τις γύρω περιοχές για να εξακριβώσουν τι ακριβώς συνέβη και προκάλεσε την θανατηφόρα σύγκρουση.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη του οδηγού του φορτηγού καθώς αυτό προβλέπεται από τον νόμο σε περίπτωση θανατηφόρου τροχαίο και όπως ειπώθηκε στο Mega, οι εξετάσεις που του έγιναν έδειξαν πως δεν είχε καταναλώσει καθόλου αλκοόλ.